Ura UPM:ssä

Osaava, motivoitunut ja innostunut henkilöstö on Biofore-visiomme ydin. Haluamme tehdä maailmasta paremman paikan ja kehittää uraauurtavia ratkaisuja, jotka muistetaan.

Olemme tulevaisuuteen suuntautuva, innovatiivinen yhtiö ja odotamme samaa työntekijöiltämme.

​Ura UPM:ssä – työstä uusia ideoita, kehity ja vaikuta

UPM tarjoaa työntekijöilleen mielekkäitä työtehtäviä, joissa pystyy itse vaikuttamaan siihen, millä keinoilla yhdessä asetettuihin tavoitteisiin päästään. Vastuuta annetaan ja sitä kannetaan. Henkilöstön hyvinvointiin panostava, kannustava ja turvallinen työympäristö luo vakaan pohjan uutteralle työnteolle ja yksilölliselle kehitykselle.

Meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat työnsä merkitykselliseksi ja tuntevat kuuluvansa työyhteisöön. Vaalimme yhteenkuuluvuuden tunnetta sanoin ja teoin. Haluamme saavuttaa tuloksia yhdessä ja myös nauttia saavutuksista. Me haluamme olla alamme edelläkävijä – nyt ja tulevaisuudessa.
Pyrimme kehittämään teknisen osaamisen ja innovaatioiden avulla uusia ratkaisuja uusiutuvista ja kierrätettävistä raaka-aineista. Työntekijämme voivat inspiroivassa työyhteisössä vaikuttaa ideoillaan UPM:n tulevaisuuteen ja omaan urakehitykseensä.

UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa kestävää tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella. Olemme kansainvälinen ja monipuolinen yhtiö, jossa on mielekkäitä työtehtäviä ja ainutlaatuisia urakehitysmahdollisuuksia.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään UPM:ssä, muista, että arvomme – Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti – ovat meille tärkeitä. Ne ohjaavat kompassin tavoin meitä kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Ura UPM:ssä on muutakin kuin työtä metsäteollisuudessa. Se on mahdollisuus kehittää itseään ja osaamistaan sekä rakentaa tulevaisuutta alan johtavassa yrityksessä.

Grow with Biofore!

UPM:n rekrytointiprosessi

 Avoimet työpaikat

Huomaathan, että rekrytointijärjestelmässämme on huoltokatko lauantaisin klo 8-12, eikä hakemuksia voi jättää katkon aikana. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa.


Työpaikan hakeminen

Työpaikan hakeminen UPM:stä on helppoa. Rekrytointitiimimme vastaa mielellään kaikenlaisiin kysymyksiin.

Jos näet sinua kiinnostavan työpaikkatarjouksen, lähetä hakemus!