Tulevaisuuden ammattilaisia kunnossapitoon

Haluatko kehittyä kunnossapidon ammattilaiseksi? Etsimme tulevaisuuden ammattilaisia oppisopimuskoulutukseen UPM:n Rauman paperitehtaalle

UPM Rauman oppisopimuskoulutus on kaksivuotinen. Valmistut moniosaajaksi, joka voi työskennellä prosessi- tai kunnossapitotehtävissä paperitehtaalla. Koulutus toteutetaan oppisopimusohjelmana, jonka aikana työskentelet UPM:llä määräaikaisessa työsuhteessa.

 

Koulutusohjelma koostuu pääosin käytännön työssäoppimisesta sisältäen lähiopetusjaksoja. Työssäoppiminen on palkallista ja lähiopetusjaksot oppisopimuspäivärahan alaisia. Koulutusohjelman yhteistyökumppanina toimii Länsirannikon Koulutus Oy WinNova.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää ja edellytämme sinulta sitoutumista 0- tapaturmatavoitteeseemme sekä sen vaatimiin toimintatapoihin.

Mitä UPM odottaa minulta?

Etsimme yhteistyökykyisiä, aktiivisia ja positiivisesti uuden oppimiseen suhtautuvia henkilöitä. Joustavuus vaihtuvia tehtäviä, tilanteita ja työvuoroja kohtaan on tärkeätä. Edellytämme sinulta soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta tekniseltä alalta, sähkö-ja automaatiosta tai mekaanisesta kunnossapidosta. Työkokemus erilaisista kunnossapidon tehtävistä ja käsillä tekemisen taito esimerkiksi harrastusten kautta katsotaan valittaville henkilöille eduksi. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen taito.  

Haemme lisäksi henkilöitä, joilla on koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista hydrauliikkapuolen perustaidoista. Oppisopimuskoulutuksen kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä hydrauliikan ammattilaiseksi.

Turvallisuus on meille erityisen tärkeää ja edellytämme sinulta sitoutumista 0- tapaturmatavoitteeseemme sekä sen vaatimiin toimintatapoihin.

Lisätietoa koulutusohjelmasta

 • Kyseessä on palkallinen koulutusohjelma, joka kestää 2 vuotta.
 • Valittujen kanssa tehdään määräaikainen työsopimus koulutusohjelman ajaksi (2 vuotta).
 • Koulutusohjelmassa tähdätään paperiteollisuuden ammattitutkinnon suorittamiseen.
 • Koulutusohjelma koostuu käytännön työharjoittelusta sekä teoriaopinnoista.
 • Tavoitteena on saavuttaa työhönopastuksen ja itsenäisen harjoittelun kautta monipuolinen ammatillinen osaaminen.
 • Tutkinnon suorittamiseen laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma.
 • Koulutusohjelma koostuu käytännön työharjoittelusta ja teoriaopinnoista.
 • Koulutusohjelman kouluttajina toimivat UPM:n omat asiantuntijat ja ulkopuoliset ammattilaiset.
 • Perehdytyksessä tutustutaan yrityksen ja oman tuotantolaitoksen toimintoihin.
 • Koulutusohjelmassa annetaan yleisperehdytys yrityksen ja oman tuotantolaitoksen toimintoihin.
   

Miten rekrytointi etenee?

Tulevaisuuden ammattilaisia kunnossapitoon

Mistä tied​än onko hakemukseni tullut perille?

Kun lähetät hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta, saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, että hakemuksesi on tullut perille. Kannattaa tarkastaa myös roskapostilaatikko.

Voit aina myös olla yhteydessä HR Palvelukeskukseemme (contacthr@upm.com tai 020 414 6600, arkisin klo 8-17).

Lisää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin rekrytointijärjestelmästämme löydät Kysymyksiä rekrytoinnista -osiosta.

UPMBIOFORE.FI
HEINÄKUU 5 2016

Rauman jättiläinen

Metsäteollisuus on ollut Rauman kivijalka jo yli sata vuotta. UPM Raumalla on kiistaton rooli rannikkokaupungin elinvoiman ja vetovoimaisuuden ylläpitäjänä.

Kymmenet tuhannet turistit matkaavat vuosittain Lounais-Suomen rannikolla sijaitsevaan pikkukaupunkiin, joka löytyy Unescon maailmanperintölistalta ainutlaatuisen puukaupunkiosansa ansiosta. Vanhan Rauman kujilla, taloissa ja pihoilla voi yhä aistia keskiaikaisen kaupungin tunnelman.