Kunnossapidon koulutus vaneritehtaalla

Pelloksen vaneritehtaalla Mikkelin läheisyydessä on käynnistymässä kunnossapidon oppisopimuskoulutus. Kunnossapidon työntekijä Ville kertoo: ”Kunnossapidossa pääsee tekemään monipuolisia työtehtäviä eikä yksikään päivä ole samanlainen. Tehtävät edellyttävät siten monitaitoisuutta sekä ratkaisuhakuisuutta.”

​Etsimme Mikkelin lähellä sijaitseville Pelloksen vaneritehtaille asentajia oppisopimuskoulutukseen mekaaniseen kunnossapitoon. 

Tietoa koulutusohjelmasta

Noin kaksi vuotta kestävässä moniosaajakoulutuksessa  osallistujat kasvavat vaneriprosessin ammattilaiseksi mekaanisen kunnossapidon vaihteleviin tehtäviin. Samalla suoritetaan kunnossapidon asentajan ammattitutkinto.

Yhteistyökumppanina toimii Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia. Koulutusohjelman kouluttajina toimivat UPM:n omat asiantuntijat ja ulkopuoliset koulutuksen ammattilaiset.

Koulutusohjelma koostuu käytännön työharjoittelusta sekä teoriaopinnoista.
Koulutusohjelmaan osallistuville tehdään koulutuksen ajaksi määräaikainen työsopimus, jonka ajalta maksetaan palkkaa ja koulutuksen ajalta koulutuspäivärahaa. Koulutusohjelman päättymisen jälkeen työsuhteen jatkomahdollisuuksia arvioidaan yksilöllisesti.

Koulutuksen tavoitteet

  • Monipuolinen ammatillinen osaaminen työopastuksen ja itsenäisen harjoittelun kautta
  • Kunnossapidon asentajan ammattitutkinnon suorittaminen
  • Ohjelmaan osallistuville tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, ja osallistujat perehdytetään yrityksen ja oman tuotantolaitoksen toimintoihin
  • Oppimisen pääpaino on käytännön kunnossapito- ja tuotantotehtävissä
  • Teoriakoulutukset pidetään pääosin tehtaalla ja tarpeen mukaan myös ulkopuolisissa koulutustiloissa

Onko tämä koulutus sinulle

Etsimme yhteistyökykyisiä, oma-aloitteisia, sitoutuneita ja positiivisesti uuden oppimiseen suhtautuvia henkilöitä. Joustavuus vaihtuvia tehtäviä, tilanteita ja työvuoroja kohtaan on tärkeää.

Edellytämme soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta tekniseltä alalta, sähkö- ja automaatiosta tai mekaanisesta kunnossapidosta. Työkokemus erilaisista kunnossapidon tehtävistä ja käsillä tekemisen taito esimerkiksi harrastusten kautta katsotaan eduksi.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Tutustu liiketoimintaan ja tuotteisiin UPM Plywoodin nettisivuilla >>

Miten rekrytointi etenee?

Important Image

​​Täytäthän hakemuksesi huolellisesti ja lähetä se meille ajoissa ennen hakuajan päättymistä.

Haku oppisopimuskoulutukseen on päättynyt.

​Mistä tiedän onko hakemukseni tullut perille?

Kun lähetät hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta, saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, että hakemuksesi on tullut perille. Kannattaa tarkastaa myös roskapostilaatikko.
Voit aina myös olla yhteydessä HR Palvelukeskukseemme (contacthr@upm.com tai 020 414 6600, arkisin klo 8-17). Lisää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin rekrytointijärjestelmästämme löydät Kysymyksiä rekrytoinnista -osiosta.