Oppisopimuskoulutusta Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Pietarsaaressa

Onko sinulla ammatillinen perustutkinto prosessiteollisuudesta, automaatiosta tai vaikka konetekniikasta? Noin kaksi vuotta kestävän koulutusohjelman aikana suoritat prosessiteollisuuden ammattitutkinnon.

Haemme tulevaisuuden sellu- ja paperiammattilaisia noin kaksi vuotta kestävään oppisopimuskoulutusohjelmaan sellutehtaillemme Lappeenrantaan, Kouvolan Kuusankoskelle ja Pietarsaareen sekä paperitehtaillemme Lappeenrantaan ja Kouvolan Kuusankoskelle.  ​

 
Koulutusohjelmaan valitut työskentelevät UPM:n sellutehtailla Lappeenrannassa (UPM Kaukas), Kouvolassa (UPM Kymi) ja Pietarsaaressa sekä paperitehtaalla Kouvolassa (UPM Kymi), Lappeenrannassa (UPM Kaukas).

Tietoa koulutusohjelmasta

Kaksi vuotta kestävä koulutusohjelma toteutetaan monimuotoisena oppisopimuskoulutuksena.

Koulutamme sinusta oppisopimuksella moniosaajan, joka työskentelee prosessi- tai kunnossapitotehtävissä tehtaillamme.

Kunnossapidon tehtävissä huolehdit koneiden ja laitteiden ennakkohuolto- ja korjaustöistä. Tuotannon prosessityössä varmistetaan sellun- ja paperituotannon sujuvuus, jotta voimme toimittaa korkealaatuista sellua ja paperia asiakkaillemme.

Työtä tehdään niin valvomossa kuin aktiivisesti tehtaalla kiertäen. Tieto- ja tuotannonohjausjärjestelmien sujuva käyttö on osa jokapäiväistä työtä. Prosessitehtävät ovat lähinnä vuorotyötä, kun taas kunnossapidossa työskennellään pääsääntöisesti päivätyössä.

Uusien koulutusohjelmiin valittujen kanssa tehdään koulutuksen ajaksi määräaikainen työsopimus. Uusille työntekijöille maksetaan työssäoppimisesta palkkaa ja lähiopetusjaksot ovat oppisopimuspäivärahan alaisia.

Koulutusohjelman tavoitteet

  • Koulutusohjelma koostuu käytännön työharjoittelusta sekä teoriaopinnoista.
  • Tavoitteena on suorittaa prosessiteollisuuden ammattitutkinto. Sitä varten laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma.
  • Koulutusyhteistyökumppanina ja tutkintojen järjestäjänä toimii Saimaan ammattiopisto Sampo.
  • Kouluttajina toimivat ulkopuoliset alan koulutusammattilaiset sekä UPM:n omat asiantuntijat.

Onko tämä koulutus sinulle

Etsimme vastuullista ja yhteistyötaitoista osaajaa, joka pystyy myös työskentelemään itsenäisesti. Aktiivinen, omatoiminen ote ja positiivinen asenne sekä palo oman ammattitaidon kehittämiseen ovat koulutuksessa menestymisen lähtökohtia. 

Olet täysi-ikäinen ja sinulla on ammatillinen perustutkinto esimerkiksi prosessiteollisuudesta, automaatiosta tai konetekniikasta. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen ja kohtuullinen englannin kielen taito sekä Pietarsaaressa ruotsin kielen taito.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Miten rekrytointi etenee?

Important Image

Lähetä hakemuksesi jo tänään, viimeistään 25.9.2018!

Mistä tiedän onko hakemukseni tullut perille?

Kun lähetät hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta, saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, että hakemuksesi on tullut perille. Kannattaa tarkastaa myös roskapostilaatikko.
Voit aina myös olla yhteydessä HR Palvelukeskukseemme (contacthr@upm.com tai 020 414 6600, arkisin klo 8-17). Lisää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin rekrytointijärjestelmästämme löydät Kysymyksiä rekrytoinnista -osiosta.


UPM Kaukas

UPM Kaukaan tehdasalue on Lappeenrannassa


UPM Kymi

Tutustu UPM Kymin tehdasintegraattiin, joka sijaitsee Kouvolan Kuusankoskella


UPM Pietarsaari

Pietarsaaren Alholman tehdasalueella on muun muassa UPM:n sellutehdas.