Sähkö- ja automaation ammattilaisia Jämsään, Raumalle ja Valkeakoskelle

”Vuoden aikana UPM:llä olen oppinut enemmän kuin edellisissä työpaikoissani kymmenen vuoden aikana. Se motivoi todella paljon”, kertoo Mikko Hiltunen, joka työskentelee automaatioasentajana Tervasaaren paperitehtaalla.

Paperitehtaillamme Jämsän Jokilaaksossa, Valkeakosken Tervasaaressa sekä Raumalla on käynnistymässä  parivuotinen sähkö- ja automaatioalan koulutusohjelma, jonka hakuaika on nyt. Etsimme yhteensä yli kymmentä alalle sopivan perustutkinnon suorittanutta henkilöä tammikuussa 2019 alkavaan oppisopimuskoulutusohjelmaan.

 

Tietoa koulutusohjelmasta

Noin kaksi vuotta kestävässä sähkö- ja automaatioalan oppisopimuskoulutusohjelmassa työnteko ja teoriaopinnot yhdistyvät. Koulutukseen osallistuvat työskentelevät tehtaalla eri tehtävissä. Samalla suoritetaan ammattitutkinto. 

Työtehtäviä ovat muun muassa vaativat sähkö- ja automaatiolaitteiden asennus-, huolto-, korjaus-, käyttöönotto-, testaus- ja ylläpitotyöt. Keskeinen osa työtä ovat myös vianhaku ja ongelmanratkaisu. Teet itsenäisesti ennakkohuoltotarkastukset ja raportoit kunnossapitotyöt kunnossapitojärjestelmään. Töitä tehdään pääasiallisesti päivätyönä.

Tämän koulutusohjelman yhteistyökumppani on AEL. Koulutusohjelmien kouluttajina toimivat UPM:n omat asiantuntijat ja ulkopuoliset koulutuksen ammattilaiset. Koulutusohjelmat koostuvat käytännön työharjoittelusta sekä teoriaopinnoista

Koulutusohjelman tavoitteet

  • Monipuolinen ammatillinen osaaminen työopastuksen ja itsenäisen harjoittelun kautta
  • Sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinnon suorittaminen
  • Ohjelmaan osallistuville tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, ja osallistujat perehdytetään yrityksen ja oman tuotantolaitoksen toimintoihin
  • Oppimisen pääpaino on käytännön tehtävissä
  • Teoriakoulutukset pidetään pääosin tehtaalla ja tarpeen mukaan myös ulkopuolisissa koulutustiloissa 

Onko tämä koulutus sinulle

Olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on sähkö-tai automaatioalan perustutkinto.

Etsimme vastuullista ja yhteistyötaitoista henkilöä, joka pystyy myös työskentelemään itsenäisesti. Aktiivinen, omatoiminen ote ja positiivinen asenne sekä palo oman ammattitaidon kehittämiseen ovat oppisopimuskoulutuksessa menestymisen lähtökohtia. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja kohtuullinen englannin kielen taito. 

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Miten rekrytointi etenee?  

Important Image

​Hakuaika on päättynyt 25.9.2018.

​Mistä tiedän onko hakemukseni tullut perille?

Kun lähetät hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta, saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, että hakemuksesi on tullut perille. Kannattaa tarkastaa myös roskapostilaatikko.
Voit aina myös olla yhteydessä HR Palvelukeskukseemme (contacthr@upm.com tai 020 414 6600, arkisin klo 8-17). Lisää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin rekrytointijärjestelmästämme löydät Kysymyksiä rekrytoinnista -osiosta.