Hae esimieskoulutusohjelmaan Kouvolaan ja Lappeenrantaan

”Jos ei pelkää työtä ja tykkää haasteista, niin ilman muuta hakemaan vaan!” Luan on valmistunut esimieskoulutusohjelmasta, ja työskentelee Kymin sellutehtaalla Kouvolassa.

Haemme ammattilaisia oppisopimuskoulutukseen sellutehtaillemme Kouvolan Kuusankoskelle ja Lappeenrantaan tuotannon ja kunnossapidon tehtäviin sekä sahallemme Lappeenrantaan tuotannon tehtäviin.  


Esimiestehtävät
ovat tuotannon, mekaanisen kunnossapidon sekä sähkö- ja automaatiokunnossapidossa.  Tulet toimimaan tuotannon työntekijöiden esimiehenä, ja tuet heitä päivittäisessä tekemisessä.

Tuotannon työnjohtajana vastaat työvuoron työturvallisuuden, operatiivisen toiminnan, tuotannon sujuvuuden ja resursoinnin johtamisesta. Lisäksi osallistut tuotannollisiin ja henkilöstön kehitystehtäviin. Olet luomassa tiimille edellytyksiä hyviin suorituksiin.

Sähkö-ja automaatiokunnossapidon sekä mekaanisen kunnossapidon työnjohtajana toimit omaan alueesi asiantuntijana. Vastaat laitteiden käytettävyydestä, turvallisuudesta sekä päivittäisestä kunnossapidosta. Tehtäviisi kuuluu töiden suunnittelu, hankinnat, töiden organisointi, palveluiden ostaminen ja alaistesi johtaminen.

Important Image

Lähetä hakemuksesi esimieskoulutusohjelmaan jo tänään!

Mistä tiedän onko hakemukseni tullut perille?

Kun lähetät hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta, saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, että hakemuksesi on tullut perille. Kannattaa tarkastaa myös roskapostilaatikko.
Voit aina myös olla yhteydessä HR Palvelukeskukseemme (contacthr@upm.com tai 020 414 6600, arkisin klo 8-17). Lisää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin rekrytointijärjestelmästämme löydät Kysymyksiä rekrytoinnista -osiosta.

Lue lisää sellu- ja sahaliiketoiminnastamme netissä:

 


UPM Kymin tehdasalue Kouvolassa

UPM Kymin tehtaat ovat Kouvolan Kuusankoskella. Tehdasintegraattiin kuuluu mm. sellu- ja paperitehtaat.


UPM Kaukaan tehtaat Lappeenrannassa

UPM:llä on Lappeenrannassa useita tuotantolaitoksia, kuten UPM:n sellutehdas sekä Euroopan suurimpiin mäntysahoihin kuuluva Kaukaan saha.