UPM opiskelijoille

Uuden metsäteollisuuden edelläkävijänä UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa uutta, kestävää ja innovaatiovetoista tulevaisuutta. Pysyäksemme edelläkävijänä myös tulevaisuudessa olemme aina kiinnostuneita opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden ammattilaisten ideoista.

Työharjoittelun kautta huipulle

Opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden kannattaa tutustua kesätyö- ja työharjoittelumahdollisuuksiimme. Työharjoittelu on hyvä tapa tutustua meihin ennen vakituisen paikan hakemista.

Tarjoamme työharjoittelijoillemme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän. Pystyt hyödyntämään opiskelun kautta saamiasi taitoja, löytämään niille uusia käyttötapoja ja kehittämään uusia osaamisen alueita mielenkiinnonkohteittesi mukaan.

Tule meille kehittymään ja kehittämään tulevaisuuden ympäristön huomioon ottavaa biometsäteollisuutta!

UPM kesätyöpaikat

Kesätyöpaikat

UPM tarjoaa kesätyöpaikkoja eri puolilla Suomea. Tuotantolaitoksissa kesätyöläiset pääsevät tutustumaan erilaisiin työtehtäviin.
UPM opinnäytetyöt

Opinnäytetyöt

Etsimme jatkuvasti uusia kehitysideoita ja -kohteita. Opinnäytetyöt ovat meille merkittävä keino kehittää mahdollisuuksia tulevaisuuden UPM:läisille.
UPM Bioforce-harjoitteluohjelma

Bioforce-harjoitteluohjelma

Harjoitteluohjelmamme on tarkoitettu vähintään kolmannen vuoden yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat laajentaa perspektiiviään ja työskennellä ulkomailla.