Kasva kanssamme

Haluatko toimia kansainvälisessä innovaatiovetoisessa ja kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää tulevaisuutta meille kaikille?

UPM:ssä työskennellessäsi teet työtä, jolla on merkitystä nyt ja tulevaisuudessa.

Avoimet työpaikat

Huomaathan, että rekrytointijärjestelmässämme on huoltokatko lauantaisin klo 8-12, eikä hakemuksia voi jättää katkon aikana. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

​​​​​Miksi UPM?

Merkityksellinen työ


Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta. Työskentelemme yhdessä sekä UPM:n strategian että työntekijöiden yksilöllisten tavoitteiden eteen. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana luomassa uuden sukupolven metsäteollisuutta.


Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä


UPM tunnetaan vastuullisena toimijana, yhteistyökumppanina ja työnantajana. Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Ne ohjaavat toimintaamme käytännön työssä ympäri maailmaa ja näkyvät työntekijöillemme jokaisessa työpäivässä. Teemme jatkuvasti työtä kestävämmän tulevaisuuden eteen.

​Innostuneet ja motivoituneet tiimit


Osaava, motivoitunut ja innostunut henkilöstö on Biofore-visiomme ydin. Bio- ja metsäteollisuusala on uuden aikakauden edessä ja houkuttelee nyt työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana kehittyvässä ja innovatiivisessa liiketoiminnassa. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio ja pyrimme saavuttamaan yhteiset tavoitteemme yhteistyön avulla.


Kehitysmahdollisuudet​​


UPM:ssä sinulla on mahdollisuus edetä urallasi ja laajentaa osaamistasi. Kasvavan bio- ja metsäteollisuusalan innovaatiovetoinen, uusia ideoita ja luovaa ajattelua arvostava työyhteisö on oiva tilaisuus elämänmittaista oppimista arvostavalle ihmiselle. UPM:ssä voit myös kehittää osaamistasi urasi kaikissa vaiheissa.