​Virkistystä metsästä

​Metsässä liikkuminen tekee tutkitusti hyvää. Jo lyhytkin oleskelu metsässä vähentää stressiä, rauhoittaa ja rentouttaa. Suomalaisille jokamiehenoikeudet ja metsissä liikkuminen ovat itsestäänselvyys, ovathan metsämme auki ja vapaasti kaikkien käytettävissä 24/7.  Omistamissamme metsissä on runsaasti monipuolisia retkeilykohteita vastuulliseen vapaa-ajanviettoon.
 

Virkistystä metsästä
Virkistystä metsästä
Virkistystä metsästä

​Marjojen ja sienien kerääminen ovat Suomessa yleisiä harrastuksia. Talvisin hiihtoladut ja kesäisin metsäpolut vetävät ihmisiä metsään. Metsässä voit tavata partiolaisia, suunnistajia ja muita retkeilijöitä samoin kuin  geokätköilijän, boulderoijan, polkujuoksijan tai pilvi- tai lintubongarin. Oma mielikuvitus on rajana vastuulliselle vapaa-ajanviettäjälle.

Yhtiön metsissä on runsaasti maisemallisesti hienoja retkeilykohteita ja merkittyjä reittejä kuten esimerkiksi Aarnikotkan metsä Repoveden kansallispuiston yhteydessä, Verlan metsätietopolku Unescon maailmanperintökohteen, Verlan pahvitehtaan läheisyydessä, Suurisuo Janakkalassa tai opastettu reitti Halla-Sippolassa Kouvolassa. Lisäksi vuokraamme metsästysoikeuksia paikallisille metsästysseuroille ja mahdollistamme eri järjestöjen ja seurojen metsätapahtumien järjestämisen niistä erikseen sovittaessa.

UPM.FI
ELOKUU 21 2017

Kuudesluokkalaiset tutustuvat talousmetsien kiertoon UPM:n tehdaspaikkakunnilla

Satavuotiaan Suomen kuudesluokkalaiset nuoret pääsevät tänä syksynä tutustumaan talousmetsien kiertoon neljällä UPM:n tehdaspaikkakunnalla. Metsäretket järjestetään yhteistyössä Suomen Metsäyhdistyksen ja 4H-liiton kanssa Kouvolassa, Lappeenrannassa, Pietarsaaressa ja Raumalla. Retkille on ilmoittautunut 31 koulua ja niille odotetaan yhteensä noin 1 400 oppilasta.