Innovatiivisia tuotteita tähteistä, sivuvirroista ja jätteestä

Kiertotalous ei ole vain kestävää kehitystä, se on myös innovatiivisilla teknologioilla valmistettuja innovativisia tuotteita. Kiertotalousajattelu auttaa meitä luomaan uusiutuvia ja kierrätettäviä tuotteita sekä kehittämään lisäarvoa luovia älykkäitä ratkaisuja.

 

Circular economy is not just about sustainability, but creating innovative products with innovative technology.
Ash products generated from biomass burning by-products are an example of circular economy.
ProFi deck biocomposites

​Monet tuotteistamme valmistetaan perinteisissä tuotantoprosesseissa syntyvistä tähteistä, sivuvirroista tai jätteistä. Lue lisää näistä tuotteista:

Biopolttoaineet

Biopolttoaineet, kuten puupohjainen, uusiutuva diesel ja uusiutuva nafta liikennekäyttöön ovat kestävän kehityksen edelläkävijöitä laadussa ja käytettävyydessä.

Lue myös:
Lehdistötiedote: raakamäntyöljyn markkinoita ja saatavuutta koskevan uuden Ecofys-tutkimuksen mukaan tarjontaa on riittävästi kehittyneitä biopolttoaineita, biomateriaaleja ja energiankäyttöä varten »

UPM BioVerno -dieselin tarina – innovaatiosta lopputuotteeksi

Katso uusiutuvan UPM BioVerno –dieselin matka ideasta lopputuotteeksi UPM Lappeenrannan biojalostamolla.

Biofore.fi
Kesäkuu 13, 2017

Vauhtia biopolttoaineteollisuudelle

Biopolttoaineteollisuuden ympärillä kuhisee lupaavasti. Uusi EU-lainsäädäntö, kehittyvät teknologiat sekä biopolttoaineiden ja -materiaalien kasvava kysyntä markkinoilla luovat vakaan pohjan teollisuudenalan kehitykselle.

biofore.fi
toukokuu 10, 2017

Suomalaista kiertotaloutta - puusta dieseliä ja hajuvettä

This is body text, replace this with your content with max xxx letters.

Biokomposiitit

UPM:n biokomposiiteissa sellukuidut ja polymeerit on yhdistetty uusiksi laadukkaiksi tuotteiksi ja materiaaleiksi. UPM ProFi -biokomposiitin pääraaka-aineita ovat kierrätyspaperi ja UPM:n tarralaminaattituotannossa hyödyntämättä jäävä muovi.

Biofore.fi
Toukokuu 5, 2017

Kiertotalouden ytimessä

Kymmenvuotistaivaltaan juhliva UPM ProFi näyttää, kuinka kiertotalous toimii käytännössä. Uudet materiaalit ja tuotteet syntyvät tuotannon sivuvirtoja hyödyntämällä.

​Keräyspaperi

UPM on maailman suurin keräyspaperin käyttäjä graafisissa papereissa.

Tuhkatuotteet

Biomassan polton sivutuotteena syntyy tuhkatuotteita, joita käytetään muun muassa maanparannusaineina, erikoisrakennusmateriaaleina, happamuuden poistoon ja metsälannoitteina.

  • UPM Cinerit, Elurit, Filurit
  • Metsälannoite: tuhkaraaka-ainetta Ecolanille