Visio, toiminta-ajatus ja arvot

 

 

Visiomme, toiminta-ajatuksemme ja arvomme kuvaavat yhteistä näkemystämme siitä, mihin me uskomme, miten toimimme ja mitä haluamme saavuttaa organisaationa.

 

Visio: Olemme biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia.

 

 

Toiminta-ajatus: Luomme arvoa tarttumalla biotalouden tarjoamiin rajattomiin mahdollisuuksiin.

Arvot: Luota ja ole luotettava – Tuloksia yhdessä – Uudistu rohkeasti

Visio, toiminta-ajatus ja arvot
Visio, toiminta-ajatus ja arvot
Visio, toiminta-ajatus ja arvot
Vastuullisuus

Vastuullisuus

Meille vastuullisuus tarkoittaa sekä arvojen suojelemista että arvon luomista – luonnon suojelemista samalla, kun tuomme tarjolle kestäviä tuotteita ja ratkaisuja. Ne yhdessä luovat taloudellista arvoa ja muuta hyötyä kaikille sidosryhmillemme ja yhteiskunnalle.
Uudistuminen

Uudistuminen

Kestävät innovaatiot ovat Biofore-strategian ytimessä. Uskomme, että innovatiivinen ajattelu avaa rajattomat mahdollisuudet uudistumiselle!
Liity joukkoon!

Liity joukkoon!

Ammattitaitoiset, motivoituneet ja innostuneet ihmiset tekevät Biofore-visiosta totta joka päivä. Me haluamme jättää jälkemme maailmaan. Haluatko sinä olla yksi meistä?

Tämä on Biofore

Kun me UPM:ssä katsomme metsää, me näemme:

- Tulevaisuuden, jossa jokainen puukuitu käytetään innovatiivisesti ja tehokkaasti.

- Maailman, jossa bio- ja metsäteollisuus on integroitu tuottamaan uusia, korkealaatuisia vaihtoehtoja uusiutumattomille materiaaleille. Kannattavasti ja vastuullisesti.