UPM:n kirjekuoripaperit ensi kertaa Paperworld-messuilla

UPM esittelee UPM Mail -tuoteperheeseen kuuluvat kirjekuoripaperinsa ensimmäistä kertaa yhdessä toimistopaperivalikoimansa kanssa Paperworld-messuilla Frankfurtissa 26.–30. tammikuuta 2005.

UPM on Euroopan johtava kirjekuoripaperien valmistaja. UPM Mail -tuoteperheen valkoiset ja ruskeat kirjekuoripaperit vastaavat kirjekuorten valmistuksen ja jatkokäsittelyn tiukkoihin vaatimuksiin. Valikoima sisältää päällystettyjä ja päällystämättömiä hienopapereita sekä yhdeltä puolelta konekiillotettuja voimapapereita ja laminaatteja suorapostitus- ja erikoiskirjekuoriin.

”Kirjekuorten jalostusprosessin ja -laitteiden vankka tuntemus antaa UPM:lle mahdollisuuden tarjota asiakkaille luotettavia tuotteita ja asiantuntevaa tukea ja siten vastata kirjekuorten jalostus- ja postitusketjun nopeasti kehittyviin vaatimuksiin”, UPM:n kirjekuoripapereista vastaava Business Manager Kalle Peltola toteaa. ”Kirjekuoripaperivalikoima täydentää UPM:n digitaalisten painopaperien, esipainettujen paperien ja arkkipaperien tarjontaa. Nyt meiltä saa kaikki modernissa viestinnässä tarvittavat toimistopaperit.”

Lisätietoja antavat:
Business Manager Kalle Peltola, Kirjekuoripaperit, UPM
Puh. +358 204 150559, sähköposti: kalle.peltola@upm-kymmene.com

Asiakasviestintäpäällikkö Doris Lonnemann, Hienopaperit, UPM
puh. +49 4963 401 1845, matkapuhelin +49 175 72 50 661 tai sähköposti: doris.lonnemann@upm-kymmene.com


UPM
Viestintä
26.1.2005


UPM
UPM on maailman johtavia painopapereiden valmistajia ja aikakauslehtipapereiden selvä markkinajohtaja. Konsernin liikevaihto vuonna 2003 oli 10 miljardia euroa, ja sen palveluksessa on 34 000 henkilöä. Yhtiön päätuotteita ovat painopaperit, jalostusmateriaalit ja puuteollisuuden tuotteet. UPM:llä on tuotantolaitoksia 16 maassa, ja yhtiön päämarkkina-alueet ovat Eurooppa ja Pohjois-Amerikka. UPM:n osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

UPM Paperworld-messuilla
UPM:n osasto Paperworld-messuilla: halli 4.1, osasto D30.

Lehdistömateriaali
Lehdistömateriaali, esitysaineisto sekä valokuvat ovat saatavana myös UPM:n internet-sivuilla www.upm-kymmene.com > Mediasuhteet > Pressikansiot.