UPM:n Raflatac vihki käyttöön uuden päällystyslinjan Yhdysvaltain tehtaalla

UPM:n Raflatac vihki käyttöön uuden päällystyslinjan Yhdysvaltain tehtaalla

UPM-konserniin kuuluva Raflatac on tänään vihkinyt käyttöön uuden tarralaminaatin päällystyslinjan Yhdysvaltain tehtaalla Fletcherissä, Pohjois-Carolinassa. Uusi päällystyslinja on tehtaan toinen ja keskittyy valmistamaan ohutta synteettistä tarralaminaattia ja kuumasulateliimapohjaista laminaattia Pohjois-Amerikan markkinoille.

Raflatac on Yhdysvalloissa kasvanut viidessä vuodessa tarralaminaatin maahantuojasta maan toiseksi suurimmaksi tarralaminaatin valmistajaksi. Investointi laajentaa Raflatacin tuotevalikoimaa ja se vahvistaa edelleen yhtiön asemaa Pohjois-Amerikan tarralaminaattimarkkinoilla, joiden arvioidaan kasvavan 4-6 prosenttia vuodessa.

“Raflatac toteuttaa vahvaa globaalia kasvustrategiaa investoimalla merkittävästi Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Investointiohjelmamme mukaisesti lisäämme tuotantoa ja palvelua kaikille päämarkkina-alueille. Haluamme olla asiakkaillemme tarrapainoille ykkösvaihtoehto kaikilla toiminta-alueillamme”, UPM:n tarraliiketoiminnan johtaja Heikki Pikkarainen sanoo.

“Tämä teknologiainvestointi yhdessä UPM Rafsecin uuden, syyskuussa Fletcherissä toimintansa aloittaneen RFID-etätunnisteiden tuotantolaitoksen kanssa osoittaa, että Raflatac on sitoutunut luomaan huippuluokan tuotanto- ja jakelukapasiteetin Pohjois-Amerikan tarralaminaattimarkkinoille”, Pikkarainen toteaa.

Raflatac valmistaa Yhdysvalloissa tarralaminaattia tuote- ja informaatioetiketöinnin tarpeisiin. Yritys työllistää USA:ssa yli 300 henkilöä.

Lisätietoja antavat:
Tarraliiketoiminnan johtaja Heikki Pikkarainen, laminaattiUPM, puh.
040 760 5758
Amerikan liiketoiminnan johtaja Jouko Lähepelto, Raflatac, puh. +1 828 651 4834,
GSM +1 828 275 0243

UPM
Raflatac/Viestintä
10.11.2005


Raflatac lyhyesti
Raflatac on maailman johtavia tarralaminaattivalmistajia. Raflatac kehittää ja valmistaa etikettimateriaaleja tuote- ja informaatioetiketöintiin. Raflatacin palveluksessa on 2200 työntekijää, ja sen liikevaihto oli vuonna 2004 noin 800 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on tehtaita viidellä mantereella sekä laaja maailmanlaajuinen myyntiverkosto. Raflatac kuuluu UPM-konserniin.