UPM:lle jälleen paras arvosana Time Inc.:in ympäristöarvioinnissa

(UPM, Helsinki, 8.11.2007) - UPM on saavuttanut jo toisena vuonna peräkkäin parhaan arvosanan maailman suurimman aikakauslehtikustantajan Time Inc:in ympäristöarvioinnissa. UPM sai parhaat pisteet Time Inc.:n vuosittaisessa paperintoimittajien katsauksessa.

Time Inc. edellyttää paperintoimittajiltaan vastuullisuutta, jota arvioidaan vuosittain kestävää kehitystä mittaavan mallin avulla. Arvioinnin osa-alueita ovat metsienhoito, valmistusprosessit, energiankäyttö, jätehuolto, kansainvälinen toiminta ja raportointi, yhteiskuntavastuu sekä ympäristötoiminnan mittarit.
Vuoden 2007 arvioinnissa Time Inc. korosti UPM:n erottuvan joukosta "tehokkaiden ja luotettavien toimintatapojensa ansiosta".

"Olemme UPM:ssä on tyytyväisiä saadessamme jälleen tunnustusta kestävälle toiminnallemme kansainvälisesti arvostetulta kustantajalta", toteaa Pohjois-Amerikan ympäristöjohtaja Phil Riebel. "Olemme panostaneet paljon ympäristötoimintamme korkeaan laatuun. Lisäksi olemme tehneet paljon töitä kolmannen osapuolen todentamien sertifikaattien saamiseksi metsäosastoillemme ja tehtaillemme. Näin varmistamme sen, että asiakas voi UPM:n tuotteita hankkiessaan olla varma siitä, että ne ovat kestävästi valmistettuja ja niiden raaka-aineet ovat vastuullisesti hankittuja."

"Tämä on myös tunnustus UPM:n työntekijöille", Phil Riebel jatkaa. "He kantavat aidosti vastuuta omasta työstään ja ympäristöstä."
Arvioinnissa nostettiin esille myös Time Inc.:in ja UPM:n menestyksekäs yhteistyö sertifioidun kuidun lisäämiseksi ja Kanadan metsien monimuotoisuustutkimuksen käynnistämiseksi.

Lisätietoja antavat:
Sharon Pond, Viestintäpäällikkö, UPM, Pohjois-Amerikka, puh. + 1 630 386 2681, sharon.pond@upm-kymmene.com
David Refkin, Director of Sustainable Development, Time Inc., puh. +1 212 522 3356, david_refkin@timeinc.com