UPM valittiin Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksiin

(UPM, Helsinki, 9.9.2010 klo 12.00) – Biometsäteollisuusyhtiö UPM on valittu Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksiin vuosiksi 2010–2011. Dow Jonesin indeksi seuraa eri alojen johtavia kestävän kehityksen kärkiyrityksiä globaalisti ja alueellisesti. UPM valittiin niin eurooppalaiseen kuin globaaliin kestävän kehityksen indeksiin.

Indeksiin hyväksyttyjä yrityksiä tarkastellaan taloudellisesta, ekologisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta. Indeksi arvioi yritysten toimia ilmaston muutoksen hillitsemiseksi, yrityksen hallintoa, riskienhallintaa, toimitusketjua, työvoimaan liittyviä käytäntöjä ja brändiä.

"UPM:n valitseminen indeksiin on tunnustus yhtiön Biofore-strategialle. Jatkuva parantaminen ympäristö-, sosiaalisissa ja taloudellisissa asioissa on yhtiön menestystekijä. On hienoa, että sidosryhmämme antavat tunnustusta sitoumuksillemme", sanoo yritysvastuujohtaja Marko Janhunen.

UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa uutta, kestävää ja innovaatiovetoista tulevaisuutta. Yhtiö on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen taloudellisessa ja sosiaalisessa toiminnassaan sekä ympäristöasioissa. UPM:n tulevaisuus biometsäteollisuusyhtiönä pohjaa kannattavuuteen ja arvon tuottamiseen kestävillä tuotteilla. Yhtiön strategiaa tukevat yritysvastuuperiaatteet julkaistiin 2010. UPM:n yritysvastuuperiaatteet löytyvät yhtiön nettisivuilta: www.upm.com/fi/upm/vastuullisuus

Lisätietoja antaa:
Yritysvastuujohtaja Marko Janhunen, UPM, puh. 02041 50572

UPM, Viestintä
Media Desk, puh. 040 588 3284
communications@upm.com