UPM ja IfraExpo 2006: mielenkiinto syntyy sisällöstä

(UPM, Amsterdam, 9.10.2006) – UPM osallistuu tänä vuonna sanomalehtialan IfraExpo 2006 näyttelyyn teemalla `Your content. Pure attraction´. Hyvä sanomalehti edellyttää hyvää paperia. Paras lopputulos syntyy valitsemalla paperi oikein.

UPM tarjoaa laajan painopaperivalikoiman viestinnän tarpeisiin. "Asiakkaiden valittavissa ovat niin standardisanomalehtipaperit, parannetut ja värjätyt sanomalehtipaperit kuin ainutlaatuinen päällystetty CSWO-painopaperi, jonka painojälki on vertailukelpoinen heatset web offset -painojäljen kanssa", kertoo UPM:n sanomalehtipaperitoimialan johtaja Hartmut Wurster.

UPM päätuotteet näyttelyssä ovat UPM News, UPM Brite ja UPM Color. Näiden lisäksi tarjolla on myös suuri valikoima SC-, MFC-, LWC- sekä puuvapaita papereita, jotka on räätälöity erilaisten loppukäyttäjien ja painomenetelmien tarpeisiin. UPM esittelee myös ainutlaatuisen coldset-painamiseen tarkoitetun päällystetyn UPM Matt paperin.

UPM kehittää jatkuvasti tuotantoaan nykyisten teknisten suuntausten kuten leveämpien paperirullien ja suurempien rullahalkaisijoiden asettamien vaatimusten täyttämiseksi. Useat sanomalehtikustantajat ovat investoineet viime aikoina suuriin painokoneisiin tavoitteenaan aiempaa tehokkaampi painoprosessi. Perinteisten sanomalehtipaperien lisäksi UPM:lla on myös coldset-painamiseen tarkoitettuja papereita, joita käytetään liitteissä, aikakauslehtien kaltaisissa tuotteissa ja esitteissä. UPM kehittää jatkuvasti näihin uusiin sovelluksiin käytettävää CSWO -tuotevalikoimaansa.

Tuotepäällikkö Elina Kalela pitää suuriin rullaleveyksiin liittyviä teknisiä tietoiskuja näyttelyosastolla tiistaina ja keskiviikkona klo 11.00 ja 15.00.

Toivotamme teidät tervetulleeksi tapaaman meitä näyttelyosastollemme ja keskustelemaan sanomalehden sisällöstä sekä muista ajankohtaisista aiheista: Stand – 4100, Hall 4.

IfraExpo 2006 järjestetään 9.-12.10. RAI Exhibition Center -keskuksessa Amsterdamissa.

Lisätietoja antaa:
Asiakasviestintäpäällikkö, Kaisu Soudant, UPM, puh. 040 767 5659,
sähköposti: kaisu.soudant@upm-kymmene.com