UPM isännöi FIPP:n kansainvälisen aikakauslehtikonferenssin avajaisvastaanottoa Pekingissä

(UPM, Helsinki, 14.05, 2007 klo 13.00) – UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen puhui kansainvälisen aikakauslehtijärjestö FIPP:n 36. maailmanlaajuisen konferenssin avajaisvastaanotolla Pekingissä. Konferenssi järjestetään 13.- 15. toukokuuta. Konferenssiin osallistuvat julkaisualan vaikutusvaltaisimmat henkilöt kaikkialta maailmasta keskustelemaan teollisuudenalan haasteista ja mahdollisuuksista. UPM isännöi ja tukee konferenssin avajaisvastaanottoa.

"UPM on tehnyt yhteistyötä FIPP:n kanssa mm. tarjoamalla ja kehittämällä modernille julkaisualan liiketoiminnalle välttämätöntä Magazine Publishing Certificate -koulutusohjelmaa. Haluamme tukea asiakkaidemme menestystä aktiivisella yhteistyöllä ja jatkuvalla kehittämisellä", sanoi UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen avajaisvastaanotolla.

Kansainvälinen aikakauslehtijärjestö FIPP (International Federation of the Periodical Press) on perustettu vuonna 1925, ja se on teollisuudenalan edustavin ja vaikutusvaltaisin kansainvälinen järjestö. Järjestön jäsenistöön kuuluvat maailman johtava aikakauslehtien julkaisijat sekä kansalliset ja alueelliset järjestöt.

UPM on maailman johtava aikakauslehtipapereiden valmistaja. Viimeisen kymmenen vuoden aikana UPM on investoinut yli 1,2 miljardia Yhdysvaltain dollaria moderniin paperintuotantoon Kiinassa.

Lisätietoja antaa:
Ulla-Riitta Unkuri, Asiakasviestintäjohtaja, UPM, puh. +358 40 567 2329