UPM Rafsecin Yhdysvaltain tuotantolaitos käynnistyi etuajassa

UPM Rafsecin Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa sijaitseva RFID-etätunnisteiden tuotantolaitos on aloittanut toimintansa etuajassa ja toimittaa nyt etätunnisteita pohjoisamerikkalaisille asiakkailleen. Alun perin tuotannon oli tarkoitus alkaa vuoden 2005 viimeisen neljänneksen loppupuolella.

Fletcherin tehtaalta tulevat etätunnisteet on valmistettu UPM Rafsecin innovatiivisen, massatuotantoon soveltuvan tekniikan avulla. UHF-etätunnisteet ovat Electronic Product Code (EPC) -yhteensopivia. Uusi massatuotantotekniikka luo UPM Rafsecille kilpailuetua suhteessa toisiin matalan kustannustason RFID-etätunnisteiden valmistajiin. Uusi tuotantoteknologia on kustannustehokas ja mahdollistaa kapasiteetin lisäämisen joustavasti kysynnän mukaan.

UPM Rafsecin johtaja Christer Härkönen kommentoi, “Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että Fletcherin tehdas valmistui etuajassa ja tuotanto käynnistyi vaikeuksitta. Yhdysvaltain toimintojemme nopea ja vahva kehitys yhdessä Gen2-tuotteiden lanseerauksen kanssa on vahvistanut merkittävästi kykyämme palvella asiakkaitamme Yhdysvalloissa. Etumatkamme Pohjois-Amerikan markkinoilla vahvistaa johtavan aseman myös maailmanlaajuisesti."

Lisätietoja antaa:
Christer Härkönen, johtaja, UPM Rafsec, puh. 0204 168 300

UPM Rafsec
Viestintä
22.9.2005

Toimituksille tiedoksi
UPM Rafsec (www.rafsec.com) on maailman johtava RFID-etätunnisteiden valmistaja sekä EPC-standardin edelläkävijä, joka on erikoistunut kustannustehokkaaseen massatuotantoon. Yrityksen pääkonttori ja tuotekehitys sijaitsevat Tampereella ja tuotantolaitokset Jyväskylässä ja Fletcherissä. UPM Rafsec muodostaa yhdessä Raflatacin kanssa UPM:n tarraliiketoiminta-alueen. UPM on maailman johtavia metsäyhtiöitä, jonka vuotuinen liikevaihto on noin 10 miljardia euroa, ja sen osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä. Raflatac on maailman johtavia tarralaminaattien toimittaja.