UPM Rafsec laskee valittujen RFID-etätunnisteidensa hintoja alle kymmenen eurosentin

Johtava RFID-etätunnisteiden valmistaja UPM Rafsec laskee valittujen UHF-tuotteidensa hintoja alle kymmenen eurosentin. Uutta hintaa sovelletaan yli 50 000 kappaleen toimituksiin. UPM Rafsecin OneTennaTM -etätunnisteita on saatavilla maailmanlaajuisesti yhtiön Pohjois-Amerikan tehtaalta Pohjois-Carolinasta. Näiden etätunnisteiden saanto on keskimäärin 98 prosenttia, joka on alan johtava luku.

UPM Rafsecin tarjous koskee sekä liimallisia että liimattomia toimitusmuotoja OneTennaTM-tuotteesta, jota voidaan konvertoida mm. älytarroihin. UPM Rafsecin etätunnisteita on jo laajalti käytössä johtavissa RFID-projekteissa mm. Pohjois-Amerikassa.

"Markkinat ovat jo jonkin aikaa odottaneet laadukasta ja edullista RFID-etätunnistetta. Usein tällaisten tuotteiden puuttuminen on ollut este RFID:n käyttöönotolle laajoissa sovelluksissa. UPM Rafsec on toistuvasti osoittanut sitoutuvansa korkealaatuisten ja kustannustehokkaiden tuotteiden valmistamiseen. Nyt odotamme samantasoista sitoumusta RFID:n käyttöönottajilta," kertoo UPM Rafsecin johtaja Christer Härkönen.

 


Lisätietoja antaa:
Christer Härkönen, johtaja, UPM Rafsec, puh. 0204 168 300

UPM Rafsec
Viestintä
29.9.2005

Toimituksille tiedoksi
UPM Rafsec (www.rafsec.com) kehittää ja valmistaa korkealaatuisia langattomaan radiotaajuus­tekniikkaan (RFID) perustuvia etätunnisteita, joita käytetään älykorteissa ja -tarroissa mm. tuotetunnistuksessa ja varastonhallinnassa. Vuonna 1997 perustettu UPM Rafsec on johtava RFID-etätunnisteiden valmistaja sekä EPC-standardin edelläkävijä, joka keskittyy korkealaatuisten RFID-etätunnisteiden massatuotantoon. Yrityksen pääkonttori ja tuotekehitys sijaitsevat Tampereella ja tehtaat Jyväskylässä ja Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Lisäksi UPM Rafsecilla on myyntikonttorit Yhdysvalloissa, Hollannissa, Saksassa, Kiinassa, Japanissa ja Singaporessa.