UPM Raflatacin RFID-liiketoiminta-alueen YT-neuvottelut päättyivät

(UPM, Tampere, 26.6.2009 klo 13.30) – UPM Raflatacin RFID-liiketoiminta-alueen toukokuussa aloitetut YT-neuvottelut ovat päättyneet.

Aiemmin kerrottujen suunnitelmien mukaisesti Jyväskylän tehdas muutetaan tuotekehitysyksiköksi, johon keskitetään globaali tuote- ja prosessikehitys sekä tuotepilotointi. RFID-etätunnisteiden valmistus siirtyy Jyväskylästä Guangzhouhun Kiinaan sekä Fletcheriin Yhdysvaltoihin. Muutokset on määrä toteuttaa vuoden 2010 maaliskuun loppuun mennessä.

Päätösten seurauksena työntekijöiden määrä kasvaa Guangzhoussa ja vähenee muissa toimipisteissä. RFID-liiketoiminnan koko henkilöstömäärä vähenee noin 25 henkilöllä.


Lisätietoja antaa:
Johtaja Christer Härkönen, RFID, UPM Raflatac, puh. 050 569 3342


UPM Raflatac
UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin ja RFID-etätunnisteiden valmistajia. Yhtiöllä on 14 tehdasta viidellä mantereella sekä laaja myyntikonttoreiden ja terminaalien verkosto ympäri maailman. UPM:n Tekniset materiaalit -liiketoimintaryhmään kuuluvan UPM Raflatacin palveluksessa on 2 600 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2008 oli noin miljardi euroa. Lisätietoja osoitteessa www.upmraflatac.com.