UPM Raflatac lähettää RFID-etätunnisteita asiakkaalle 48 tunnin kuluessa tilauksesta

(UPM Raflatac, Tampere, 8.1.2009) – UPM Raflatac tarjoaa asiakkailleen uuden palvelun, jossa laaja valikoima RFID-etätunnisteita lähetetään asiakkaalle 48 tunnin kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Etätunnisteiden nopea saatavuus on ratkaisevaa, sillä RFID-järjestelmien määrä kasvaa maailmanlaajuisesti jatkuvasti.

Uuden palvelun myötä asiakkaat voivat luottaa nopeisiin etätunnistetoimituksiin. "Konkreettisesti tämä hyödyttää asiakkaitamme siten, että heidän ei tarvitse sitoa pääomaa suurten etätunnistemäärien varastoimiseen. Sen sijaan he voivat luottaa siihen, että UPM Raflatacin RFID-etätunnisteita on saatavilla tarpeiden mukaisesti," kertoo myyntijohtaja Marcus Vaenerberg UPM Raflatacista.

Vuoden 2008 lopulla UPM Raflatac vahvisti asemaansa maailman johtavana etätunnisteiden valmistajana avaamalla RFID-tehtaan Kiinaan. "Kolmella mantereella, Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, sijaitsevien tuotantolaitostemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelutason," Vaenerberg jatkaa.

Ajantasaiset tiedot palvelun piiriin kuuluvista tuotteista ovat nähtävillä osoitteessa www.upmraflatac.com.

Lisätietoja antaa:
Myyntijohtaja Marcus Vaenerberg, UPM Raflatac, RFID, puh. +358 40 555 8693

UPM Raflatac
UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin ja RFID-etätunnisteiden valmistajia. Yhtiöllä on 14 tehdasta viidellä mantereella sekä laaja myyntikonttoreiden ja terminaalien verkosto ympäri maailman. UPM:n Tekniset materiaalit -liiketoimintaryhmään kuuluvan UPM Raflatacin palveluksessa on 2 700 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2007 oli noin miljardi euroa. Lisätietoja osoitteessa www.upmraflatac.com.