UPM Raflatac kaksinkertaistaa RFID-etätunnisteiden tuotantokapasiteetin Suomessa

(UPM Raflatac, Tampere, 28.2.2007) – Johtava RFID-etätunnisteiden valmistaja UPM Raflatac kaksinkertaistaa etätunnisteiden tuotantokapasiteetin Jyväskylän tehtaallaan. Uudet tuotantolinjat ovat käyttövalmiina maaliskuun 2007 aikana. Samassa yhteydessä tehdas muuttaa uusiin, paremmin soveltuviin tiloihin Jyväskylän alueella.

Kapasiteettia lisäämällä yhtiö pystyy vastaamaan nopeasti kasvavaan RFID-etätunnisteiden kysyntään. UPM Raflatacilla on etätunnisteita valmistava tehdas myös Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Molemmat tehtaat palvelevat RFID-markkinoita maailmanlaajuisesti.

"Myyntimme on kehittynyt erittäin myönteisesti viimeisen kahden vuoden aikana. Olemme päättäneet lisätä tuotantokapasiteettia Suomessa kyetäksemme vastaamaan voimakkaaseen kysyntään. Kaksinkertaisella kapasiteetilla varmistamme johtavan markkina-aseman myös tulevaisuudessa", sanoo UPM Raflatacin RFID-liiketoiminta-alueen johtaja Christer Härkönen.

Lisätietoja antaa:
Heikki Pikkarainen, johtaja, UPM Raflatac, puh. 040 760 5758
Christer Härkönen, RFID-liiketoiminta-alueen johtaja, UPM Raflatac, puh. 050 569 3342

UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin ja RFID-etätunnisteiden valmistajia. UPM Raflatacin palveluksessa on 2 500 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2006 oli noin miljardi euroa. Yhtiöllä on 11 tehdasta viidellä mantereella sekä laaja myyntikonttoreiden ja terminaalien verkosto ympäri maailman. UPM Raflatac on osa UPM-konsernia. www.upmraflatac.com.

UPM kuuluu maailman johtaviin metsäteollisuusyhtiöihin. Yhtiön liikevaihto vuonna 2006 oli 10 miljardia euroa, ja sen palveluksessa on noin 28 000 henkilöä. UPM:n päätuotteita ovat painopaperit, jalostusmateriaalit ja puuteollisuuden tuotteet. Yhtiöllä on tuotantolaitoksia 15 maassa, ja sen päämarkkina-alueet ovat Eurooppa ja Pohjois-Amerikka. UPM:n osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä. www.upm-kymmene.fi