UPM Raflatac käynnistää uuden tarralaminaattien erikoistuotelinjan Tampereella

(UPM Raflatac, Tampere, 18.1.2008 klo 13.00) – UPM Raflatac on ottanut käyttöön uuden erikoistuotelinjan Tampereen tehtaalla. Tuotantolinja edustaa UPM Raflatacin omaa teknistä osaamista ja sillä valmistetaan vaativia, pitkälle kehitettyjä etikettimateriaaleja. Investoinnin yhteydessä yritys on panostanut myös tekniseen osaamiseensa ja vahvistanut tuotekehitysorganisaatiotaan.

“Eurooppa on laaja markkina, jossa riittää kysyntää räätälöidyille erikoistuotteille. Tämä investointi uuteen tuotantokapasiteettiin, laadun kehitykseen ja osaamiseen osoittaa, että haluamme olla vahva toimija vaativien etikettimateriaalien valmistamisessa jatkossakin,” sanoo UPM Raflatacin Euroopan liiketoiminnasta vastaava Jan-Erik Forsström.
"Kehitämme etikettiratkaisuja uusiin ja erittäin vaativiin tuotteisiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tässä työssä vahvistetulla organisaatiollamme on merkittävä rooli," sanoo erikoistuotebisneksestä vastaava Arto Tuomi.

Investointi on osa UPM Raflatacin pitkän aikavälin investointiohjelmaa, joka vahvistaa yhtiön asemaa kasvavilla tarralaminaattimarkkinoilla.

Lisätietoja antavat:
UPM Raflatacin Euroopan liiketoiminnan johtaja Jan-Erik Forsström, p. 040 502 9412
UPM Raflatacin Euroopan erikoistuotebisneksen johtaja Arto Tuomi, p. 040 501 6774

Toimituksille tiedoksi
UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin ja RFID-etätunnisteiden valmistajia. UPM:n Tarratoimialan muodostavan UPM Raflatacin palveluksessa on 2 500 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2006 oli noin miljardi euroa. Yhtiöllä on 11 tehdasta viidellä mantereella sekä laaja myyntikonttoreiden ja terminaalien verkosto ympäri maailman. Lisätietoa osoitteessa www.upmraflatac.com.