UPM Raflatac avaa uuden tarralaminaattien leikkuu- ja jakeluterminaalin Vietnamiin

(UPM, Helsinki, 16.11.2012) – UPM:n Tarraliiketoiminta UPM Raflatac on avannut uuden tarralaminaattien leikkuu- ja jakeluterminaalin Ho Chi Minhiin Vietnamiin. Terminaali aloitti toimintansa marraskuussa. UPM Raflatac toimittaa terminaalista filmi- ja paperitarratuotteita Vietnamissa toimiville asiakkailleen.

”Uusi terminaali on osoitus siitä, että olemme sitoutuneita Kaakkois-Aasian markkinoille. Se vahvistaa paikallista palveluverkostoamme ja mahdollistaa sen, että voimme tarjota nopeat toimitukset, laadukkaat tuotteet sekä teknisen tuen dynaamiselle Vietnamin markkinalle”, sanoo Kaakkois-Aasian toiminnosta vastaava johtaja Nasuf Culha.

”Meidät on otettu Vietnamissa hyvin vastaan korkeatasoisena ja globaalina tarratoimittajana. Olemme kartoittaneet asiakkaidemme tarpeita ja iloisia siitä, että voimme tarjota heille nyt paikallisen tuote- ja palveluvalikoiman”, sanoo Vietnamin maajohtaja Poh-Keong Lee.

Lisätietoja antaa:
Poh-Keong Lee, Vietnamin maajohtaja, UPM Raflatac, puh. +60 12 737 8338
Nasuf Culha, Kaakkois-Aasian toiminnoista vastaava johtaja, UPM Raflatac, puh. +60 12 708 1724


Toimituksille tiedoksi
UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin valmistajia. Yhtiöllä on 14 tehdasta kuudella mantereella sekä laaja myyntikonttoreiden ja terminaalien verkosto ympäri maailman. UPM:n Tekniset materiaalit -liiketoimintaryhmään kuuluvan UPM Raflatacin palveluksessa on 2 400 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli yli 1,1 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.upmraflatac.com

UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa uutta, kestävää ja innovaatiovetoista tulevaisuutta. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ovat kierrätettäviä. Yhtiön liiketoiminta jakaantuu kolmeen ryhmään: Energia ja sellu, Paperi sekä Tekniset materiaalit. UPM:n palveluksessa on noin 23 000 henkilöä ja yhtiöllä on tuotantolaitoksia 17 maassa. Vuosittainen liikevaihto on yli 10 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Helsingin pörssissä. UPM – The Biofore Company – www.upm.fi

UPM Media Desk, puh. 040 588 3284
media@upm.com
www.upm.fi
www.twitter.com/UPM_News