UPM Raflatac avaa leikkuu- ja jakeluterminaalin Moskovaan

 

(UPM Raflatac, Tampere, 28.9.2011 klo 09.30) – UPM Raflatac on avannut uuden leikkuu- ja jakeluterminaalin Moskovaan. Uusi terminaali tuottaa korkealaatuista paperi- ja filmitarralaminaattia paikallisiin tarpeisiin.

 

Terminaali aloitti toimintansa syyskuussa ja palvelee asiakkaita Moskovan lähiympäristössä, joka on Venäjän suurin tarramarkkina-alue ja jossa vaaditaan erityisen nopeita toimitusaikoja.

”Terminaalin avaaminen Moskovan lähelle on tärkeää, jotta pystymme palvelemaan alueen asiakasmäärää heidän vaatimallaan 24 tunnin toimitusajalla”, kertoo Dmitrij Strechin, UPM Raflatacin Venäjän ja Kazakstanin maajohtaja. ”Kilpailu Moskovan alueella on erittäin kovaa, joten sekä tarravalmistajilta että painotaloilta odotetaan ensiluokkaista laatua ja palvelutasoa.

Moskovan terminaali täydentää UPM Raflatacin palvelu- ja logistiikkaverkostoa Venäjällä, johon kuuluu lisäksi leikkuu- ja jakeluterminaali Pietarissa sekä myyntikonttorit Moskovassa ja Pietarissa. UPM Raflatac on ainoa tarravalmistaja, jolla on omat jakelutoiminnot Venäjällä. Moskovan terminaali vahvistaa entisestään UPM Raflatacin asemaa Itä-Euroopan markkinoilla: ”Tämä investointi tukee hyvin tavoitettamme kasvattaa markkinaosuuttamme asteittain Itä-Euroopassa”, kertoo Tapio Kolunsarka, UPM Raflatacin Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan liiketoimintojen johtaja.

Lisätietoja antavat: `
Dmitrij Strechin, maajohtaja, UPM Raflatac Venäjä ja Kazakstan. Puh. +7 495 916 0022
Tapio Kolunsarka, johtaja, UPM Raflatac EMEA. Puh. +358 40 5500 953

Toimituksille tiedoksi :
UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin valmistajia. Yhtiöllä on 12 tehdasta kuudella mantereella sekä laaja myyntikonttoreiden ja terminaalien verkosto ympäri maailman. UPM:n Tekniset materiaalit -liiketoimintaryhmään kuuluvan UPM Raflatacin palveluksessa on 2 400 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2010 oli noin 1,1 miljardia euroa.

Lisätietoja osoitteessa www.upmraflatac.com sekä pressikansiossa UPM Raflatac ja UPM Venällä.