UPM Raflatac avaa leikkuu- ja jakeluterminaalin Intiaan

(UPM Raflatac, Tampere, 31.8.2007 klo 12.30) – UPM Raflatac viettää tänään uuden leikkuu- ja jakeluterminaalin avajaisia Mumbaissa Intiassa. Uusi terminaali vahvistaa yrityksen jakelukapasiteettia alueella lyhentämällä toimitusaikoja ja monipuolistamalla tuotevalikoimaa.

"Investointi on osoitus UPM Raflatacin pitkän aikavälin sitoutumisesta Intian tarralaminaattimarkkinoihin. Uskomme, että asiakkaamme arvostavat tuotteidemme parempaa paikallista saatavuutta. Panostamme myös entistä parempaan asiakaspalveluun", sanoo UPM Raflatacin Aasian ja Tyynenmeren alueiden liiketoiminnasta vastaava johtaja Jussi Vanhanen.

UPM Raflatac on panostanut voimakkaasti Aasian ja Tyynenmeren tarraliiketoimintaan viimeisten kahden vuoden aikana. Intian terminaalin lisäksi UPM Raflatac on tänä vuonna avannut terminaalit Uuteen Seelantiin ja Thaimaahan. Maaliskuussa yritys vihki käyttöön uuden tarralaminaattitehtaan Changshussa Kiinassa. Vuonna 2006 avattiin terminaalit Indonesiassa ja Kiinassa. UPM Raflatacilla on tehtaita Aasian ja Tyynenmeren alueella Kiinan ohella Malesiassa ja Australiassa.

Lisätietoja antavat:
Johtaja Heikki Pikkarainen, UPM Raflatac, puh. 040 760 5758
Johtaja Jussi Vanhanen, UPM Raflatac, Aasian ja Tyynenmeren alue, puh. + 86 138 1611 7447

Toimituksille tiedoksi
UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin ja RFID-etätunnisteiden valmistajia. UPM Raflatacin palveluksessa on 2 500 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2006 oli noin miljardi euroa. Yhtiöllä on 11 tehdasta viidellä mantereella sekä laaja myyntikonttoreiden ja terminaalien verkosto ympäri maailman. www.upmraflatac.com