UPM Raflatac avaa jakeluterminaalit Intiassa ja Turkissa

(UPM Raflatac, Tampere, 29.6.2010 klo 11) – UPM Raflatac on avannut uudet leikkuu- ja jakeluterminaalit Istanbulissa Turkissa ja Bangaloressa Intiassa. Terminaalit toimittavat filmi- ja paperitarralaminaattia paikallisille markkinoille.

Bangaloren terminaali täydentää UPM Raflatacin laajaa Kaakkois- ja Etelä-Aasian palveluverkostoa, johon kuuluu Malesian tarralaminaattitehdas sekä leikkuu- ja jakeluterminaalit Indonesiassa, Thaimaassa ja Intiassa.

"Intia on meille tärkeä markkina-alue, joka kasvaa muita Aasian ja Tyynenmeren alueen tarramarkkinoita nopeammin. Juuri avatun terminaalin kautta asiakkaamme erityisesti eteläisessä Intiassa saavat tilauksensa entistä nopeammin ja heillä on käytettävissä entistä laajempi tuotevalikoima", sanoo UPM Raflatacin Etelä-Aasian aluemyyntijohtaja Santosh Kumar.

Istanbulin terminaali vastaa tarramateriaalien kasvaneeseen kysyntään Turkissa, ja on osa UPM Raflatacin laajempaa tavoitetta vähitellen kasvattaa markkinaosuutta Itä-Euroopassa.

"Korkealaatuiset tuotteet, laaja tuotevalikoima sekä nopea ja luotettava palvelu on kaiken toimintamme perusta", sanoo UPM Raflatacin Turkin maajohtaja Burak Yildirim.

Uudet terminaalit ovat osa UPM Raflatacin maailmanlaajuista investointiohjelmaa. Vuosien 2007-2010 aikana UPM Raflatac on avannut uudet tuotantolaitokset Yhdysvalloissa ja Kiinassa, tuotanto- ja logistiikkakeskuksen Puolassa sekä leikkuu- ja jakeluterminaalin Venäjällä.

Lisätietoja antavat:
Aluemyyntijohtaja Santosh Kumar, UPM Raflatac Etelä-Aasia, puh. +91 98205 16300
Maajohtaja Burak Yildirim, UPM Raflatac Turkki, puh. +90 530 391 9444

Toimituksille tiedoksi
UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin ja RFID-etätunnisteiden valmistajia. Yhtiöllä on 13 tehdasta viidellä mantereella sekä laaja myyntikonttoreiden ja terminaalien verkosto ympäri maailman. UPM:n Tekniset materiaalit -liiketoimintaryhmään kuuluvan UPM Raflatacin palveluksessa on 2 600 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2009 oli noin 950 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa www.upmraflatac.com.