UPM Raflatac avaa erikoistuotteita valmistavan tarralaminaattitehtaan Yhdysvalloissa

(UPM, Helsinki, 27. huhtikuuta 2012) – UPM Raflatac on avannut uuden erikoistuotteita valmistavan tarralaminaattitehtaan Yhdysvaltojen Fletcherissä Pohjois-Carolinassa. Tuotanto käynnistyi huhtikuussa 2012. Tehdas lisää UPM Raflatacin osaamista ja tuotantokapasiteettia valmistaa pitkälle kehitettyjä tarraratkaisuja vaativiin loppukäyttöihin sekä vahvistaa yrityksen asemaa täyden palvelun toimittajana.

Tuotantolaitoksessa valmistetaan räätälöityjä tuotteita muun muassa turvallisuusetiketöintiin, lääke- ja elintarviketeollisuuteen sekä renkaiden ja kestokulutustuotteiden etiketöintiin. Uusi tehdas sijaitsee lähellä UPM Raflatacin Mills Riverin tarralaminaattitehtaasta, mikä helpottaa logistiikkaa sekä tehostaa tuotantoa ja tavarantoimituksia.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme täyden valikoiman standardi- ja erikoistuotteita, ja uuden tehtaan ansiosta pääsemme tähän tavoitteeseen”, sanoo UPM Raflatacin Amerikan ja Aasian liiketoimintojen johtaja Jouko Lähepelto. ”Tarrapainoasiakkaat voivat nyt hyödyntää erikoistuotteisiin liittyvää asiantuntemustamme ja tuotantokapasiteettiamme, ja palvella näin johtavia brändejä entistä paremmin.

Lisätietoja antavat

Jouko Lähepelto, Johtaja, UPM Raflatac Amerikka ja Aasia, puh. +1 828 275 0243

Jean-Marc Borel, Erikoisliiketoiminnan johtaja, UPM Raflatac Amerikka, puh. +1 514 867 4945


Toimituksille tiedoksi
UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin valmistajia. Yhtiöllä on 13 tehdasta kuudella mantereella sekä laaja myyntikonttoreiden ja terminaalien verkosto ympäri maailman. UPM:n Tekniset materiaalit -liiketoimintaryhmään kuuluvan UPM Raflatacin palveluksessa on 2 400 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli yli 1,1 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.upmraflatac.com.

UPM Raflatacin Yhdysvaltojen tehtaat sijaitsevat Fletcherissä ja Mills Riverissä Pohjois-Carolinassa sekä Dixonissa Illinoisissa. Leikkuu- ja jakeluterminaalit sijaitsevat Yhdysvaltojen Ontariossa Kaliforniassa sekä Kanadan Vancouverissa Brittiläisessä Kolumbiassa ja Torontossa Ontariossa sekä Meksikon Mexico Cityssä. Lisäksi Kanadassa toimii myyntitoimisto Mont-Royalissa Quebecissa. UPM Raflatacin Etelä-Amerikan palveluverkosto kattaa tarralaminaattitehtaan Rio de Janeirossa Brasiliassa sekä leikkuu- ja jakeluterminaalit Jaguariúnassa Brasiliassa and Buenos Airesissa Argentiinassa.

***

UPM, Viestintä
Media Desk, puh. 040 588 3284
media@upm.com
www.upm.fi
www.twitter.com/UPM_News