UPM Metsämaailma tarjoaa nykyaikaisen tavan metsäasioiden hoitoon

(UPM, Valkeakoski, 17.05.2011 klo 9.00) – UPM:n uusi verkkopalvelu metsämaailma.fi on nykyaikainen ja tehokas asiakkuudenhoitokanava, joka mahdollistaa niin haluttaessa täysin sähköisen asioinnin.

”Verkkopalvelu on kätevä väline niille metsänomistajille, jotka arvostavat nopeaa asioiden hoitoa sähköisesti ja silloin kun se heille parhaiten sopii. UPM Metsämaailmassa omaa metsää voi hallita omien tavoitteiden mukaisesti yhdessä UPM:n metsäasiantuntijan kanssa”, sanoo Pohjois-Euroopan metsäliiketoiminnan johtaja Risto Laaksonen.

Palvelun Minun Metsäni -osio on kanava sähköiseen asiointiin ja metsäomaisuuden kokonaisvaltaiseen hoitoon ja hallintaan. Siellä metsänomistaja voi optimoida ja vertailla erilaisten toimenpiteiden ajoitusta sekä niiden taloudellisia vaikutuksia metsän tuottoon. Kirjautuneella käyttäjällä puukaupan ja metsänhoidon asiakirjat ovat kootusti yhdessä paikassa. UPM:n sähköisessä metsäsuunnitelmassa tietoja on helppo pitää ajan tasalla. Palvelu toimii myös metsänomistajan ja metsäasiantuntijan sähköisenä viestintäkanavana.

”Sekä metsänomistajalle että meille on tärkeää luoda mahdollisimman läpinäkyvä ja reaaliaikainen metsäasioiden seurantapalvelu”, sanoo metsäpalvelupäällikkö Panu Kärkkäinen UPM:n Pohjois-Euroopan metsäliiketoiminnasta.

Tarjouspyynnön puukaupasta ja metsäpalvelutilauksen voi lähettää Puukauppa ja Metsäpalvelut –osion kautta verkkokaupasta löytyvät tarkat tuotekuvaukset ja palvelujen hinnat. Tämä antaa metsänomistajalle mahdollisuuden asioida ajasta ja paikasta riippumatta.

”UPM Metsämaailma sisältää käyttäjälle monia hyödyllisiä toiminnallisuuksia. Sivustolla voi hallita omaa metsäomaisuuttaan: tarkastella puukaupan ja metsänhoidon sopimuksia ja sitä, miten eri tekijät vaikuttavat metsän tuottoon. Puukauppa- ja metsäpalvelut -osio on joustava kanava hakkuisiin ja metsänhoitotöihin”, kertoo Kärkkäinen. 

Metsämaailma.fi korvaa nykyisen puukauppa.com-sivuston.

Tutustu UPM Metsän uudistuneeseen verkkopalveluun osoitteessa www.metsämaailma.fi

Lisätietoja antavat:

Metsäpalvelupäällikkö Panu Kärkkäinen, Pohjois-Euroopan metsäliiketoiminta, UPM, puh. 0400 350917Johtaja Risto Laaksonen, Pohjois-Euroopan metsäliiketoiminta, UPM, puh. 040-554 5701

UPM

UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa uutta, kestävää ja innovaatiovetoista tulevaisuutta. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ovat kierrätettäviä. Yhtiön liiketoiminta jakaantuu kolmeen ryhmään: Energia ja sellu, Paperi sekä Tekniset materiaalit. UPM:n palveluksessa on noin 22 000 henkilöä ja yhtiöllä on tuotantolaitoksia 15 maassa. Liikevaihto vuonna 2010 oli 8,9 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Helsingin pörssissä. UPM - The Biofore Company - www.upm.fi

 UPM Metsä

UPM:n Pohjois-Euroopan puunhankinta vastaa puuraaka-aineen ostosta ja hankinnasta Suomesta, Venäjältä, Baltian maista, Valko-Venäjältä ja Skandinaviasta. UPM:n Pohjois-Euroopan metsäliiketoiminta vastaa yhtiön metsien hyödyntämisestä ja metsänomistajille myytävistä metsäpalveluista. UPM omistaa metsää Suomessa noin 900 000 hehtaaria, ja yhtiöllä on myös oma taimitarha. Tehtaiden tarvitsemasta puumäärästä valtaosa hankitaan kotimaan yksityismetsistä. UPM tarjoaa metsänomistajille monipuolisia, laadukkaita ja kilpailukykyisiä metsäpalveluja. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös korkealaatuiset Bonvesta-rantatontit ja –metsäpalstat.

www.metsämaailma.fi