UPM Forest Lifelle tuplavoitto European Excellence Awards -kilpailussa

(UPM, Helsinki, 14. joulukuuta, 2007 klo 16) – UPM:n virtuaalimetsä www.upmforestlife.com on voittanut kaksi sarjaa European Excellence Awards -kilpailussa. Palkinnot saatiin menestyksestä maineenhallinnassa ja parhaista internetsivuista. Lisäksi UPM Forest Life ylsi viiden parhaan joukkoon ekologia ja ympäristö -sarjassa.

Kilpailussa esiteltiin kattava otos koko Euroopan viestintäkeinoista, ja palkittiin alan ammattilaisten suurimmat saavutukset.

Voittajat valitsi 30 viestintäalan ammattilaista ympäri Eurooppaa. Ehdokkaiden tasapuolisen arvioinnin varmistamiseksi tuomaristo koostui eri yhtiöiden ja organisaatioiden edustajista.

”Tuplamenestys kilpailussa on osoitus siitä, että olemme saavuttaneet tavoitteet, jotka asetimme UPM Forest Life -sivustolle”, johtaja Aili Piironen korostaa. ”Palkinnon saaminen kollegoiltamme, erityisesti näin kunnioitettavassa seurassa, on arvokas tunnustus kaikille, jotka ovat osallistuneet sivuston tekemiseen.”

Jo yli 120 000 kävijää on vieraillut UPM:n metsässä. Jatkuvasti uudistuva, elävä metsä tarjoaa aina uutta nähtävää vierailijoille maanosasta riippumatta. UPM Forest Life julkaistiin keväällä 2007 ja se on saavuttanut reilun puolen vuoden aikana myös useita muita huomionosoituksia.

Lisätietoja antavat:
Aili Piironen, johtaja, Issues Management, puh. +358 2041 50221
Päivi Salpakivi-Salomaa, metsäympäristöjohtaja, puh. +358 400 754 748