UPM Bonvestan nettipalvelu on uudistunut

​(UPM, Valkeakoski, 1.1.2012)  -  Suomen parhaiden rantatonttien ja metsätilojen julkaisusta kertova UPM Bonvestan uutiskirje on uudistunut vuoden 2012 alusta.

Uudet uutiskirjeet

Palvelusta on nyt mahdollista tilata erikseen uusista UPM Bonvesta rantatonttikohteista kertova Rantavahti -uutiskirje tai UPM Bonvesta -metsätiloista kertova Metsänvartija -uutiskirje.

Vuoden 2012 helmikuun alusta nykyiset postituslistat poistuvat käytöstä. Mikäli jatkossakin haluat saada tiedon julkaistavista kohteista vaivatta sähköpostiisi, tilaa haluamasi uutiskirje tai -kirjeet www.bonvesta.fi -palvelusta.

Kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme viikoittain Fiskars -tuotepaketteja.

Erikoisesittelyssä

Julkaisemme vuoden 2012 aikana erikoisesittelykohteita, joihin voit tutustua klikkaamalla www.bonvesta.fi etusivulla Nyt esittelyssä -mainosta. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on metsästäjälle omaa rauhaa kämppäkartanossa Kannonkoskella. Ostajalla on mahdollisuus metsästysoikeuden vuokraamiseen.

Asiakkaan ilmoitustaulu

Asiakkaan ilmoitustaulu -palvelun avulla ilmoitat kätevästi kiinnostuksesi ostaa metsätila tai liittyä UPM Yhteismetsään. Kertomalla kiinnostuksen kohteistasi autat meitä suunnittelemaan myytävien metsätilojen valmistelua. Ostoilmoituksiin emme vastaa erikseen.

UPM Yhteismetsään liittämisilmoituksen avulla voit ilmoittaa meille sen kiinteistösi kiinteistötunnuksen, jonka haluaisit liittää UPM Yhteismetsään. Me välitämme tiedon yhteismetsälle, jonka edustaja ottaa sinuun yhteyttä, ja kertoo tarkemmin UPM Yhteismetsästä ja sen liittymisehdoista.