Timo Suutarla nimitetty UPM Rauman tehtaanjohtajaksi

(UPM, Rauma, 10.4.2015 klo 12:00) – Timo Suutarla on nimitetty UPM:n Rauman paperitehtaan johtajaksi 1. toukokuuta 2015 alkaen. Suutarla on tehnyt pitkän uran yhtiön paperiliiketoiminnassa. Hän on johtanut aiemmin UPM:n Caledonian, Miramichin, Kymin ja Myllykosken paperitehtaita. Myllykosken tehtaan sulkemisen jälkeen hän on vastannut sulkemiseen liittyvistä toimista. Suutarla on työskennellyt aiemmin myös UPM Rauman tehtaalla projektipäällikkönä ja paperikone 4:n tuotantopäällikkönä.

Nykyinen tehtaanjohtaja Kari Pasanen on nimitetty UPM:n alueelliseksi kunnossapitojohtajaksi vastuualueenaan Paper North (Suomi ja Iso-Britannia).

Lisätietoja antaa:

Timo Suutarla, tehtaanjohtaja, UPM Rauma, puh. 040 186 5995
Kari Pasanen, tehtaanjohtaja, UPM Rauma, puh. 040 512 0664


Tiedoksi toimituksille

UPM:n Rauman tehtaaseen kuuluu kolme paperikonelinjaa sekä revintämassaosasto. Paperikoneilla valmistetaan aikakauslehtipapereita – yhdellä koneella kiillotettua, superkalanteroitua SC-paperia ja kahdella päällystettyä LWC-paperia. Raumalla valmistetun paperin loppukäyttökohteita ovat aikakauslehdet, myyntikuvastot sekä erilaiset mainospainotuotteet. Lisäksi tehtaalla valmistetaan revintämassaa eli fluff-sellua hygienia- ja kattaustuotteiden raaka-aineeksi. Tehtaalla työskentelee noin 570 henkilöä.

UPM uudistaa bio- ja metsäteollisuutta. Rakennamme kestävää tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Paper Asia, UPM Paper Europe and North America ja UPM Plywood. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti. Yhtiössämme työskentelee noin 21 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Helsingin pörssissä. UPM – The Biofore Company – www.upm.fi


UPM Paper ENA (Eurooppa ja Pohjois-Amerikka) on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, joka palvelee Magazine Publishing & Advertising, Merchants, Home & Office ja Newspaper Publishing -asiakkaita. UPM on kestävän kehityksen edelläkävijä, joka valmistaa erilaisiin loppukäyttöihin sopivia papereita Suomessa, Saksassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Itävallassa ja USA:ssa. UPM Paperi ENA:n pääkonttori on Saksassa ja liiketoiminta-alue työllistää noin 10 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com