Sure-Reach Records Management tehostaa asiakirjojen varastointipalveluita UPM Raflatacin RFID-etätunnisteilla

(UPM Raflatac, Tampere, 10.12.2008 klo 13) – UPM Raflatac toimittaa RFID-etätunnisteita malesialaiselle Sure-Reach Records Managementille asiakirjojen varastointiin ja hallintaan. Etätunnisteiden avulla yritys tehostaa palveluaan, sillä yksittäiset asiakirjat ja laatikot löytyvät varastosta aiempaa helpommin ja nopeammin.

Sure-Reach lisää kaikkiin varastoitaviin asiakirjoihin patentoidun FlagTag-innovaation. Kyseessä on tarra, jonka sisällä on RFID-etätunniste. "FlagTagissa antenni on kohtisuoraan pystyssä kiinnityspintaan nähden. Näin pakkaus- tai pintamateriaali ei heikennä etätunnisteen luettavuutta. Tämä on tärkeätä yritykselle jolle varmuus ja luotettavuus ovat kilpailuetuja," sanoo myynti- ja markkinointijohtaja Edward Lu UPM Raflatacista.

Lisäksi Sure-Reach kiinnittää RFID-etätunnisteita useampia asiakirjoja sisältäviin pahvilaatikoihin. Laatikoita säilytetään hyllyillä jopa kolmen laatikon riveissä. Myös taaimmaisten laatikoiden etätunnisteet voidaan lukea yhdellä kertaa ilman suoraa näköyhteyttä tunnisteiden ja lukijan välillä.

RFID-järjestelmän ansiosta laatikoita ei tarvitse purkaa hyllyiltä myöskään varastotilanteen tarkistamiseksi. Kaikki etätunnisteet voidaan lukea samalla kertaa kuljettamalla lukijalla varustettua kärryä hyllyrivien vierellä. Tavaran vastaanotto ja lähettäminen varastossa toimivat samalla periaatteella. Lavat, joissa voi olla laatikoita useilta asiakkailta, kuljetetaan RFID-lukijan lävitse ovella. Jokainen laatikko tunnistetaan yksilöllisesti, myös lavan keskellä olevat.

Sure-Reachin tiloissa Shah Alamissa voidaan varastoida jopa 500 000 laatikkoa ja yli miljoona asiakirjaa. Hakujen ja varastotilanteen tarkistamisen automatisointi on nopeuttanut toimintaa huomattavasti ja vähentänyt inhimillisten virheiden mahdollisuutta. Asiakirjojen hallinta- ja varastointipalveluita tarjoavalle yritykselle tämä on olennaista. RFID-järjestelmän Sure-Reachille on toimittanut Hewlett-Packard.

Lisätietoja antaa:
Myynti-ja markkinointijohtaja Edward Lu, UPM Raflatac, RFID, puh. +65 9173 0884

UPM Raflatac
UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin ja RFID-etätunnisteiden valmistajia. Yhtiöllä on 14 tehdasta viidellä mantereella sekä laaja myyntikonttoreiden ja terminaalien verkosto ympäri maailman. UPM:n Tekniset materiaalit -liiketoimintaryhmään kuuluvan UPM Raflatacin palveluksessa on 2 700 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2007 oli noin miljardi euroa. Lisätietoja osoitteessa www.upmraflatac.com.

Sure-Reach Records Management
Sure-Reach hyödyntää parhaita tekniikoita asiakkaidensa mielenrauhan säilyttämiseksi. Sure-Reach Records Management Centre Shah Alamissa on täysin RFID-integroitu ja ensimmäinen laatuaan Malesiassa, mahdollisesti jopa maailmassa. SuperCourier™ -järjestelmän ansiosta asiakirjoja voidaan hakea tehokkaasti ja ammattimaisesti.
Lisätietoja saatavilla osoitteessa www.sure-reach.com.

HP
HP toimittaa teknologiaratkaisuja kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille ympäri maailman. Yhtiön tarjonta kattaa it-infrastruktuurin ja henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn järjestelmät, erilaiset päätelaitteet, maailmanlaajuiset palvelut sekä kuvankäsittelyn ja tulostuksen ratkaisut. HP sai päätökseen EDS-yritysoston 26.8.2008.
Lisätietoja HP:sta (NYSE, Nasdaq: HPQ) löytyy osoitteista www.hp.fi ja www.hp.com.