Raflatac ja UPM Rafsec yhdistyvät UPM Raflataciksi

UPM:n Tarralaminaatit-liiketoiminta-alueeseen kuuluvat Raflatac ja UPM Rafsec yhdistyvät UPM Raflataciksi. Yhdistymisen jälkeen UPM Raflatacin liiketoiminta koostuu tarralaminaattien ja RFID-etätunnisteiden valmistuksesta. Nimenmuutoksella halutaan kertoa, että tarraliiketoiminta on olennainen osa UPM:ää. Samalla UPM Raflatac ottaa käyttöön UPM:n visuaalisen ilmeen.

”Yritysnimien ja –ilmeen yhtenäistäminen kertoo UPM:n vahvasta sitoutumisesta tarralaminaattien ja RFID-liiketoiminnan kehittämiseen. Raflatac on jo nyt merkittävä globaali toimija ja uuden sukupolven RFID-tuotteiden tulo saman katon alle vahvistaa edelleen kasvumahdollisuuksia, sanoo UPM Raflatacin johtaja Heikki Pikkarainen.

UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin ja RFID-etätunnisteiden valmistajia. UPM Raflatacin palveluksessa on 2 300 työntekijää ja sen vuosiliikevaihto on noin 850 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on 11 tehdasta viidellä mantereella sekä laaja myyntikonttoreiden ja terminaalien verkosto ympäri maailmaa.

Lisätietoja antaa:
Johtaja Heikki Pikkarainen, UPM Raflatac, p. 0204 16 7800, 040 760 5758


UPM Raflatac
Viestintä
19.1.2006