Pro Silvis -ansiomitali UPM Forest Lifelle

(UPM, Helsinki, 6.11.2008) - UPM Forest Life -internetsivusto on saanut Suomen Metsäyhdistyksen Pro Silvis -ansiomitalin. Mitali annetaan instituutioille huomattavista ansioista Suomen metsäalan hyväksi.

”UPM Forest Life –sivusto on erinomaisesti toteutettu vuorovaikutteinen nettipalvelu, virtuaalimetsä, joka tuo nykyaikaisen talousmetsien hoidon ja käytön helposti saataville olohuoneisiin, luokkahuoneisiin ja työpaikoille. Metsäammattilaiset, kuten suomalaiset yleensäkin, ovat tunnettuja asioiden perusteellisesta suunnittelusta ja tekemisestä, mutta valitettavasti myös niiden heikosta viestinnästä asiakkaille ja sidosryhmille. Metsä on tunnetusti paras paikka havainnollistaa metsien hoidon ja käytön periaatteita ja käytäntöjä. Koska vierailujen järjestäminen metsään onnistuu vain rajatulle joukolle, virtuaalimetsä moninkertaistaa mahdollisuudet viestiä metsänhoidon arjesta. Palvelun laaja käyttö ja useat palkinnot ennen tätä huomionosoitusta kertovat UPM:n onnistumisesta,” toteaa Suomen Metsäyhdistyksen hallitus mitalin myöntämisperusteluissaan.

”Arvostamme tätä huomionosoitusta suuresti. Pro Silvis –ansiomitalin myöntäjät ovat johtavia suomalaisia metsäammattilaisia,” toteaa metsäympäristöjohtaja Päivi Salpakivi-Salomaa. ”Sivustoa suunnitellessamme tavoitteenamme oli erilaisia tekniikoita käyttäen välittää metsän tunnelma ja tarjota kävijälle mahdollisimman todellinen metsäkokemus. Pro Silvis kertoo meille onnistumisesta.”

UPM Forest Life -sivusto avattiin maaliskuussa 2006. Ihmiset kaikkialla maailmassa ovat löytäneet osoitteen www.upmforestlife.com ja nauttineet kierroksesta metsässä. Sivusto on huomioitu laajasti myös eri ammattipiireissä.

Lisätietoja antavat:
Metsäympäristöjohtaja Päivi Salpakivi-Salomaa, puhelin 0400 754 748
Metsäympäristöpäällikkö Timo Lehesvirta, puhelin 0400 752 212