Konseptituote: Akustiikkaelementti

UPM on kehittämässä yhteistyössä akustiikka- sekä sisustusalan ammattilaisten kanssa uudenlaista konseptituotetta. Suunnittelun lähtökohtana on tuoda markkinoille sekä teknisesti että visuaalisesti toimiva akustiikkaelementti, jota voidaan käyttää niin yksityiskodeissa kuin julkisissa tiloissakin.

Kehitettävien akustiikkaelementtien toimivuutta on testattu Yleisradion akustiikkalaboratoriossa erinomaisin tuloksin (standardin EN ISO 11654 mukainen absorptioluokka A). Elementit rakentuvat työstetyn ohutviiluvanerin ja akustiikkavillan yhdessä muodostavasta akustisesta kokonaisuudesta.

Konsepti nähtävillä Hämeenlinnan Asuntomessuilla
Tuotekehitysvaiheessa oleva akustiikkaelementti on nähtävissä Hämeenlinnan Asuntomessuilla 13.7.-12.8. Jämerä-kivitalo Eveliinassa (kohde no. 37). Tuotteeseen ja sen toimivuuteen voit tutustua Eveliinan mediahuoneessa sekä erillisrakennuksessa sijaitsevassa harrastehuoneessa.

Kohdetta varten tehtyjen akustiikkaelementtien pinta on koivusta valmistettua, työstettyä ohutviiluvaneria. Konseptituotteen elementin koko on 59,5 x 59,5 cm. Elementit ovat irrotettavissa ja uudelleen kiinnitettävissä tarpeen vaatiessa.

 

Vastaa kyselyyn ja voita kylpylälahjakortti!
Nyt Sinä voit vaikuttaa tuotekehitysvaiheessa olevan akustiikkaelementin edelleen kehittämiseen!

Vastaa kyselyymme 13.7.-17.8. 2007 välisenä aikana.
Vastanneiden kesken arvomme kylpylälahjakortin.

Kysely on päättynyt.

Kylpylälahjakortin voitti Minna Järvi, Vantaa.
Onnea voittajalle!