Kiinan Vogue painetaan UPM Finesse -paperille

UPM:n huippuluokan päällystetty hienopaperi UPM Finesse on valittu johtavan kansainvälisen kustantajan Condé Nastin lippulaivan Voguen Kiinan julkaisuun.

UPM tuo paperia Kiinan Voguelle kahdelta hienopaperitehtaalta Euroopasta: lehden sisäsivuihin käytettävä paperi UPM Finesse gloss tuodaan rullina Kymiltä Suomesta ja kansipaperi UPM Finesse gloss arkkeina Nordlandin paperitehtaalta Saksasta.

“UPM Finessen erinomainen valkoisuus, korkea painettu kiilto ja opasiteetti olivat ratkaisevat tekijät, jonka vuoksi Condé Nast valitsi tämän paperin", sanoo UPM:n Kiinan ja Aasian myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Bengt Sjöblom. "Paperin ominaisuudet takaavat, että Voguen laadukkaat valokuvat ja kansainvälisten luksustuotteiden ilmoitukset ovat lehdessä edukseen. Kansainvälisesti tunnustettuna muotiraamattuna Vogue pyrkii olemaan arvokas ja korkealaatuinen aikakausilehti."

UPM Finesse on päällystetty hienopaperi ja tuotevalikoimaan kuuluvat gloss, premium silk, silk ja matt -pintavaihtoehdot.


Lisätietoja antaa:
Bengt Sjöblom, toimitusjohtaja, UPM:n Kiinan ja Aasian myynti ja markkinointi
Sähköposti: bengt.sjoblom@upm-kymmene.com

Doris Lübbers, markkinointiviestintäpäällikkö, hienopaperit
Sähköposti: doris.lubbers@upm-kymmene.com

UPM
Viestintä
8.9.2005