Helsinki City Survey jatkaa Monoclen ja UPM:n yhteistyötä

(UPM, Helsinki, 18.4.2012) – Maailman johtava lifestyle-lehti Monocle painaa Helsinki City Survey -liitteen UPM:n paperille.

Kansainvälinen lifestyle-lehti Monocle julkaisee Helsingistä kertovan Monocle Helsinki City Survey -liitteen, jonka aiheita ovat muun muassa talous, logistiikka, design, arkkitehtuuri, muoti, kulttuuri, liikenne, ruoka, majoitus, ostokset ja turismi. Liite painetaan UPM Fine -paperille ja sen tarkoitus on esitellä lukijoille kiehtovia tiedonpalasia vuoden 2012 designpääkaupungista.

"Helsingissä halutaan viedä ajattelu toteutukseen asti ja saada aikaan todellisia muutoksia. Siihen tarvitaan dynaamista, aikaansaavaa sukupolvea, joka asettaa vallitsevat käytännöt kyseenalaisiksi. Liite kertoo tästä sukupolvesta, sillä he ovat Helsingin tulevaisuus", Monoclen päätoimittaja Tyler Brûlé kertoo.

Monocle valitsi UPM:n paperin, koska se on osoittautunut laadukkaaksi sekä painossa että viimeistelyssä. Lehti haluaa antaa lukijoilleen ainutlaatuisia, konkreettisia kokemuksia ja pyrkii paperin valinnallaan yllättämään ihmisiä.

"Tärkeimmät valintakriteerit olivat paperin tuntu käsissä ja sen lehdelle tuoma lisäarvo. UPM Fine täytti erinomaisesti molemmat kriteerit", Tyler Brûlé sanoo.

"On ilo tehdä yhteistyötä Monoclen kaltaisen edelläkävijän kanssa. Lehti on sitoutunut designiin ja painoalaan, mikä sopii erittäin hyvin UPM:n tavoitteisiin tukea paperi- ja painoalan menestystä", sanoo Thomas Ehrnrooth, UPM:n Paperiliiketoimintaryhmän markkinointi- ja viestintäjohtaja.

Helsinki City Survey julkaistaan osana Monoclen toukokuussa ilmestyvää designnumeroa. UPM:n yhteistyöMonoclen kanssa alkoi lehden Monocle Finland Survey 2010 -numerossa.

Lisätietoja Monoclen verkkosivuilla osoitteessa: http://www.monocle.com

UPM on yksi Helsingin designpääkaupunkivuoden pääyhteistyökumppaneista. Lisätietoja on World Design Capital Helsinki -verkkosivuilla osoitteessa http://wdchelsinki2012.fi/en

Lisätietoja antaa:
Thomas Ehrnrooth, markkinointi- ja viestintäjohtaja, UPM Paperiliiketoiminta, puh: +358 204 150 366

UPM ja design
Bio- ja metsäteollisuuden edelläkävijänä UPM osallistuu nykypäivän designin luomiseen kehittämällä uusia ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka innoittavat arkkitehteja ja suunnittelijoita eri puolilla maailmaa. UPM tukee kestävää rakentamista, joka on avaintekijä turvallisten ja miellyttävien ympäristöjen vastuullisessa kehittämisessä.

UPM on yksi Helsingin designpääkaupunkivuoden pääyhteistyökumppaneista. UPM:n puu- ja komposiittituotteista rakennettava paviljonki on ainutlaatuinen kohtauspaikka ja olennainen osa WDC Helsinki 2012 -ohjelmaa. Paviljongin toteuttamiseen osallistuvat UPM, Aalto-yliopisto, Designmuseo, Arkkitehtuurimuseo ja World Design Capital Helsinki 2012.

UPM Paperi
UPM:llä on 23 uudenaikaista paperitehdasta Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Itävallassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Monet tehtaista toimivat paperinvalmistuksen ohella merkittävinä kierrätyskeskuksina ja bioenergian tuottajina. UPM Paperi työllistää lähes 12 500 henkilöä. Paperin liikevaihto vuonna 2011 oli 7,2 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.upmpaper.com.

UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa uutta, kestävää ja innovaatiovetoista tulevaisuutta. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ovat kierrätettäviä. Yhtiön liiketoiminta jakaantuu kolmeen ryhmään: Energia ja sellu, Paperi sekä Tekniset materiaalit. UPM:n palveluksessa on noin 24 000 henkilöä ja yhtiöllä on tuotantolaitoksia 16 maassa. Vuosittainen liikevaihto on yli 10 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Helsingin pörssissä. UPM – The Biofore Company – www.upm.fi