​​​Sähköinen laskutus


UPM hyväksyy ainoastaan sähköisiä laskuja Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa.   
Laskutiedoista ja -kuvista koostuva sähköinen lasku sisältää samat tiedot kuin paperilasku. Laskutusjärjestelmä vastaanottaa laskun suoraan ja käsittelee sen automaattisesti ilman manuaalisia toimia. Tämän jälkeen lasku arkistoidaan samaan tapaan kuin paperilasku, mutta kustannustehokkaammin. 
Jotta laskutus- ja maksuprosesseja voidaan hallita tehokkaasti, kaikkien toimittajien täytyy rekisteröityä UPM:n toimittajatietokantaan. Hankintaprosessin käynnistämiseksi toimittaja täyttää toimittajatietokannan tietopyyntölomakkeen ja lähettää sen sähköpostitse omalle yhteyshenkilölleen kyseisessä yksikössä.

Baswaren sivustolla voitte tutustua eri vaihtoehtoihin, miten e-laskuja voidaan lähettää UPM:lle. Linkki UPM:n e-laskutus sivulle Baswarella.

Laskutukseen liittyviin kysymyksiin antaa lisätietoja UPM Financial Services, Contact Center puh. +358 20 414 6470 tai contactfs@upm.com ma-pe klo 9-16