​Fossiileista riippumaton tulevaisuus

Puun kuidut, molekyylit, tähteet ja sivuvirrat ovat tulevaisuuden rakennusaineita. UPM on valmistanut niistä uusiutuvia ja vastuullisia tuotteita ja vuosikymmenten ajan. Kehitämme entistä ohuempia ja kevyempiä materiaaleja ja haastamme itseämme jatkuvasti uusilla loppukäyttöalueilla. Me uskomme tulevaisuuteen, joka ei ole riippuvainen fossiilisista raaka-aineista.

Inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista

Biotalous tarjoaa meille uusia kasvumahdollisuuksia. Kansainvälisyytemme, innovatiivisuutemme ja biomassan arvoketjun tuntemuksemme ansiosta olemme ainutlaatuisessa asemassa kiertotaloutta edistääksemme. Samalla näemme vastuullisuuden edellytyksenä pitkän tähtäimen arvon luomiselle.
 

Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja

Valmistamme tuotteemme uusiutuvista raaka-aineista ja tuotteemme ovat myös kierrätettäviä. Lisäksi korvaamme fossiilisia materiaaleja erilaisissa käyttötarkoituksissa. Vastuulliset ja turvalliset ratkaisumme muuttavat jo nyt toimintatapoja ja yrityksiä maailmanlaajuisesti.

Innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin

Biopohjainen metsäteollisuus korvaa fossiilisia materiaaleja ja polttoaineita kasvavassa määrin. Innovaatiomme luovat arvoa ja liiketoimintamahdollisuuksia aikakauteen, jolloin maailma ei ole enää riippuvainen fossiileista.

Sijoittajauutinen
13. syyskuuta 2018

UPM teollisuuden vastuullisin yritys Dow Jonesin globaalissa kestävän kehityksen indeksissä

UPM on listattu jo kuudetta kertaa metsä- ja paperiteollisuussektorin parhaaksi yritykseksi Dow Jonesin eurooppalaisessa ja globaalissa kestävän kehityksen indekseissä (DJSI) vuosiksi 2018-2019.

 Ajankohtaista

YK nimesi UPM:n yhdeksi 34:stä Global Compact LEAD -yhtiöistä, jotka ovat sitoutuneet maailmanluokan yritysvastuuseen
LEHDISTÖTIEDOTE

YK nimesi UPM:n yhdeksi 34:stä Global Compact LEAD -yhtiöistä, jotka ovat sitoutuneet maailmanluokan yritysvastuuseen

YK on nimennyt UPM:n Global Compact LEAD -yhtiöksi tunnustuksena vahvasta sitoutumisesta YK:n Global Compact -aloitteeseen. Global Compact on maailman johtava kestävän kehityksen yhteistyöfoorumi.
Kohti fossiilitonta tulevaisuutta — puusta liikenteen polttoaineita, biomuoveja ja hajuvettä
BLOGI, SARI MANNONEN

Kohti fossiilitonta tulevaisuutta — puusta liikenteen polttoaineita, biomuoveja ja hajuvettä

UPM on sitoutunut tuottamaan lisäarvoa kestävillä bioinnovaatioilla. Uusiutuvien ja vastuullisten ratkaisujen luominen on osa Biofore-strategiaamme.
2030: Aasialainen kuluttaja paalupaikalla
ARTIKKELI

2030: Aasialainen kuluttaja paalupaikalla

Vuonna 2030 globaalien kuluttajamarkkinoiden painopiste on siirtynyt Aasiaan ja kasvavien kaupunkien keskiluokkaan. Tuotteet ja palvelut digitalisoituvat, mutta myös uusiutuvien biopohjaisten tuotteiden kysyntä kasvaa.
Vaihtoehtona kierrätettävät paperipakkaukset
ARTIKKELI

Vaihtoehtona kierrätettävät paperipakkaukset

Pakkaustarpeet kasvavat kaikkialla maailmassa. Myös uusiutuvien tuotteiden tarve on kasvussa, minkä vuoksi innovatiiviset ratkaisut ja oikeanlaiset materiaalit ovat tärkeitä ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavien pakkausten valmistamisessa.
UPM Biofore Beyond fossils
LEHDISTÖTIEDOTE

UPM Biofore Beyond fossils

UPM kiteyttää uudella brändilupauksellaan, UPM Biofore - Beyond Fossils, yhtiön suunnan kohti tulevaisuutta, joka on riippumaton fossiilisista raaka-aineista. Lupaus on luontevaa jatkoa yhtiön toiminta-ajatukselle tarttua biotalouden rajattomiin mahdollisuuksiin.