UPM haastaa Slushin startup-yritykset katsomaan metsää uudessa valossa

 

UPM esittelee Slushissa kolme konkreettista haastetta.

 

  • Kiertotaloushaaste – Metsäteollisuuden sivuvirtojen hyödyntäminen on yksi kiertotalouden lupaavimmista mahdollisuuksista uuden liiketoiminnan luomiseksi. Tavoitteemme on vähentää jätettä ja kehittää uusia ratkaisuja kaikissa liiketoiminnoissamme. Haastamme startup-yritykset kehittämään uusia ideoita sellun- ja paperinvalmistuksessa syntyvän lietteen, tuhkan ja erityisesti hukkalämmön hyödyntämiseksi.
     
  • "Use the forest" -haaste – UPM:n Puunhankinta ja metsätalous -organisaatio esittää konkreettisen haasteen sovelluskehittäjille: etsimme startup-yrityksiä kehittämään uuden sukupolven metsänomistajille tarkoitettuja innovatiivisia mobiiliratkaisuja, jotka uudistavat perinteisiä metsänhoitoon liittyviä ajattelu- ja viestintämalleja.
     
  • "Spot the species" -haaste – UPM etsii myös mobiilipelien kehittäjiä yhdessä Suomen Partiolaisten kanssa. Haluamme luoda mobiilipelin, joka motivoi lapsia ja nuoria tutustumaan metsiin ja näkemään niiden tarjoamat mahdollisuudet uudessa valossa.


Onko sinulla yhteistyöehdotus UPM:lle? Ota meihin yhteyttä tai tule tapaamaan meitä Slushissa! 

Sivuvirtahaasteen yhteyshenkilö: Esa Laurinsilta, Johtaja, Strategiset kumppanuudet, Teknologia, puh. +358 (0)40 821 0350

UPM Puunhankinta ja metsätalous -haasteiden yhteyshenkilö (Use the Forest! ja Spot the Species!) Paula Savonen, Markkinointi- ja asiakastukipäällikkö, Puunhankinta ja metsätalous, UPM, puh. +358 (0)400 343 851


 

Slush
Slush