Innovaatiot

UPM:n Biofore-strategia perustuu uusiutuvan puubiomassan monipuoliseen käyttöön innovatiivisella, resurssitehokkaalla ja kestävällä tavalla.

Tarkoituksena on korvata uusiutumattomia materiaaleja uusiutuvilla, kierrätettävillä ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavilla materiaaleilla. Tämä tavoite on yksi tärkeimmistä biotaloutta ohjaavista tekijöistä.

UPM innovaatiot

UPM:n innovaatiot biotalouden edistäjinä

Innovaatioilla on keskeinen osa uusien tuotteiden kehitysprosessissa. Tarkoituksena on korvata uusiutumattomia materiaaleja uusiutuvilla, kierrätettävillä ja ympäristöä vähän kuormittavilla vaihtoehdoilla sekä kehittää resurssitehokkaita tulevaisuuden vaihtoehtoja.
T&K innovaatiot

T&K nopeuttaa UPM:n uudistumista

Kuitupohjaiset liiketoiminnot ovat UPM:n Biofore-strategian perusta. Liiketoimintojemme yhteisenä tavoitteena on luoda lisäarvoa uusiutuvilla ja kierrätettävillä materiaaleilla yhdistämällä osaamista ja teknologioita.
Innovaatioyhteistyö

Yhteistyötä kumppaneiden kanssa

Yhteistyöllä kumppaneiden kanssa UPM haluaa edistää liiketoimintojen kehitystä ja innovaatiota erilaisissa biotalousprojekteissa. Tavoitteemme on lisätä nopeuttamme, ketteryyttämme ja tehokkuuttamme.
Sari Mannonen
6. syyskuuta 2018

Kohti fossiilitonta tulevaisuutta — puusta liikenteen polttoaineita, biomuoveja ja hajuvettä 

UPM on sitoutunut tuottamaan lisäarvoa kestävillä bioinnovaatioilla. Uusiutuvien ja vastuullisten ratkaisujen luominen on osa Biofore-strategiaamme.

upmbiofore.fi
Maaliskuu 28, 2017

Biokemikaaleilla voidaan korvata öljy muovissa – uutta arvoa puusta

Sekä teollisuus että kuluttajat haluavat vähentää riippuvuutta fossiilisista raaka-aineista ja siirtyä tuotteisiin, jotka valmistetaan uusiutuvista ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavista materiaaleista.