​UPM Communication Papers

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n laadukkaat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papersin pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä.

UPM Communication Papers – Aitoja Biofore-tuotteita

Paperi on uusiutuva materiaali, ja sitä voidaan kierrättää tehokkaasti. Tuotteet ovat kestävän kehityksen mukaisia koko elinkaarensa ajan metsästä kierrätykseen. Puuraaka-aine hankitaan kestävästi hoidetuista metsistä. Tuotantoprosessissa noudatetaan työ- ja tuoteturvallisuusvaatimuksia ja minimoidaan jätteen määrä, veden ja energian kulutus sekä vaikutukset ympäristöön.

UPM Communication Papers tarjoaa asiakkailleen EU:n ympäristömerkin saaneita tuotteita kaikilta Euroopan tehtailtaan, ja sillä on alan kattavin valikoima paperituotteita, joille merkki on myönnetty. UPM Communication Papers on sitoutunut vastuullisen hankinnan standardeihin ja tukee aktiivisesti henkilöstön kehittymistä ja monimuotoisuutta. UPM Communication Papers on paikallisyhteisöjen aktiivinen kumppani ja arvostettu työnantaja.

Vahvuutemme

  • Pitkäjänteinen sitoutuminen paperiin ja toimitusten luotettavuus
  • Laaja tuotevalikoima ja maantieteellinen kattavuus
  • Korkealaatuiset tuotteet ja palvelut
  • Kattava ja kokonaisvaltaisesti optimoitu tuotanto
  • Kyky oikea-aikaiseen, markkinakehityksen mukaiseen toimintojen hallintaan
  • Selkeä ja läpinäkyvä vastuullisuusohjelma, joka perustuu vastuulliseen toimintaan, vahvoihin eettisiin arvoihin ja toimitusketjun jäljitettävyyteen.

 
UPM Communication Papers lukuina

 

Työntekijöitä


noin 8000

Kansainvälinen toimija


15 tehdasta

Tuotantokapasiteetti


8,2 milj. tonnia/v

Liikevaihto


4615 milj. €