​​​​Tulevaisuuden käyttöinsinööri -koulutusohjelma


Tulevaisuuden käyttöinsinööri

Etsimme koulutusohjelmaamme vastavalmistuneita sellutehtaillemme Suomessa. Hakuaika päättyy 18.9.

​Koulutusohjelma koostuu pääasiassa käytännön työssäoppimisesta. Lisäksi siihen kuuluu teoria-opintoja, jotka keskittyvät strategiaan, talouteen ja johtamiseen.

Hakuaika on päättynyt.


Koulutusohjelmaan valitut tulevat työskentelemään sellutehtaillamme Lappeenrannassa, Kuusankoskella ja Pietarsaaressa. Jokaiselle tehtaalle valitaan yksi henkilö.

Koulutusohjelma aloitetaan omalla kotitehtaalla, mutta siihen kuuluu myös työkiertoa kahdella muulla sellutehtaalla.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Meillä pääset monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin uudistuvassa, kannustavassa ja kansainvälisessä ympäristössä.

​Koulutusohjelma:

  • Koulutusohjelman kestää n. 1,5 vuotta ja siihen valitaan 3 henkilöä.
  • Ohjelman aloittavien kanssa tehdään työsopimus koulutusohjelman ajaksi. Ohjelman päättyessä sovitaan mahdollisesta jatkosta ja työskentelypaikkakunnasta. 
  • Perehdytyksessä tutustutaan yrityksen ja oman tuotantolaitoksen toimintoihin.
  • Ohjelma koostuu käytännön työharjoittelusta sekä teoriaopinnoista, jotka keskittyvät talouteen, strategiaan ja johtamiseen.
  • Koulutusohjelman kouluttajina toimivat UPM:n omat asiantuntijat ja ulkopuoliset mm. johtamiskoulutuksen ammattilaiset.

 

Mitä UPM odottaa minulta?

Etsimme vastavalmistuneita alan opiskelijoita, jotka ovat johtamistaitoisia ja sitoutuneita kehittymään työssään, ja joilla on ennen kaikkea loistava asenne. Etsimillämme henkilöillä on erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja halu ottaa vastuu organisaatiostasi. 

Valituilla tulisi olla soveltuva yliopistotutkinto esimerkiksi kone-, prosessi-, energia- tai kemian tekniikassa. Lisäksi osaamisestasi alan töissä on jo kertynyt näyttöä . Hyvät taidot suomen ja englannin kielissä ovat tehtävässä välttämättömiä.

Turvallisuus on meille erityisen tärkeää ja edellytämme kaikilta työntekijöiltä sitoutumista 0-tapaturmatavoitteeseemme sekä sen vaatimiin toimintatapoihin. UPM on tupakoimaton työpaikka.

Miten rekrytointi etenee?

Tulevaisuuden käyttöinsinöörin koulutusohjelman haku etenee alla olevan aikataulun mukaisesti:

​Kun olet lähettänyt hakemuksesi, saat muutaman minuutin sisällä automaattisen vahvistusviestin, että hakemuksesi on tullut perille.

Mistä tiedän onko hakemukseni tullut perille?


Kun lähetät hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta, saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, että hakemuksesi on tullut perille. Kannattaa tarkastaa myös roskapostilaatikko.

Mikäli et löydä sähköpostia, voit tarkistaa hakemuksesi tilan kirjautumalla rekrytointijärjestelmään ja menemällä kohtaan Avoimet työpaikat > Omat hakemukseni.

Voit aina myös olla yhteydessä HR Palvelukeskukseemme (contacthr@upm.com tai 020 414 6600, arkisin klo 8-17).

Lisää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin rekrytointijärjestelmästämme löydät Kysymyksiä rekrytoinnista -osiosta.


UPM Kaukas

Kaukaan tehtailla Lappeenrannassa on ainutlaatuinen biometsäteollisuuden integraatti, jossa valmistetaan uusiutuvasta raaka-aineesta sellua, aikakauslehtipaperia, sahatavaraa sekä biopolttoaineita.


UPM Kymi

Kymin tehdasalue sijaitsee Kouvolassa Kuusankosken kaupunginosassa, Kymijoen rannalla. Kymin tehdasinteraatissa on sellutehtaan lisäksi mm. paperitehdas.


UPM Pietarsaari

UPM Pietarsaaren tehdasalue on monipuolinen metsäteollisuuden keskittymä, jossa lähialueiden puu jalostetaan sahatavaraksi, selluksi, paperiksi, paperijalosteiksi ja energiaksi.