Be the future - tule meille kesätöihin!

Tutustu tarkemmin kesätöihin näillä sivuilla. Hakuaika on helmikuun loppuun.

​UPM tarjoaa vuosittain noin tuhat kesätyöpaikkaa eri puolilla Suomea.  93% viime kesän kesätyöntekijöistä suosittelee UPM:llä työskentelyä myös muille. Monet kesätyöntekijämme palaavatkin meille töihin myös seuraavina vuosina. Kesän aikana pääsee tutustumaan erilaisiin työtehtäviin ja opituista taidoista on varmasti hyötyä myöhemmin opinnoissa ja työelämässä.

 

Palkkaamme kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin ja työympäristöihin. Klikkaa alla olevia linkkejä ja tutustu avoinna oleviin työtehtäviin tarkemmin:

Lisäksi tarjoamme nuorille ja alle 18-vuotiaille hakijoille ”tutustu työelämään ja tienaa” -kesäharjoittelupaikkoja.

Kesätyöhakumme on päättynyt. Kesän 2017 kesätyöhaku alkaa jälleen 15.12.2016

Näin kesätyöhakumme etenee:

  1. Tutustu tarjolla oleviin kesätöihin huolellisesti näillä sivuilla.  
  2. Jätä hakemuksesi haluamaasi tehtävään alla olevista linkeistä. Huomioithan, että hakulomake ei toimi mobiililaitteella.  Jos olet aiemmin hakenut meiltä töitä, voit tilata tunnukset työnhakuprofiiliisi näiden ohjeiden avulla »
  3. Saat vahvistuksen hakemuksen vastaanottamisesta sähköpostiisi heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.
  4. Hakemukset käydään läpi yksiköissä esimiesten ja HR-asiantuntijoiden toimesta. Osassa yksiköitämme hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. UPM Metsä tekee henkilövalintansa tammi-helmikuun aikana. 
  5. Työhaastattelut järjestämme lopuissa yksiköissä viimeistään maalis- ja huhtikuun aikana. 
  6. Ilmoitamme kaikille kesätyöhakijoillemme haun lopputuloksen heti, kun se on mahdollista. Voit myös aina kysyä HR-palvelukeskuksestamme tietoa kesärekrytointiprosessin vaiheesta.
  7. Työt alkavat työsopimuksen kirjoittamisella ja perehdytyksellä. Suurimmalla osalla työt alkavat toukokuussa, mutta sekä aiemmat että myöhemmät aloitusajankohdat ovat mahdollisia. 
  8. Työtodistus kirjoitetaan kaikille kesätyöntekijöillemme kesätyön päätteeksi.

 

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä ota yhteys HR-palvelukeskukseemme contacthr@upm.com tai puh. 020 414 6600.

​Kesätyöpaikat paikkakunnittain

Klikkaamalla kohteita kartalla saat tietoa millaisia kesätöitä paikkakunnalla on tarjolla.

Pietarsaari Seinäjoki Kajaani Kuopio Eno Joensuu Savonlinna Jyväskylä Joroinen Mikkeli Jämsä Juupajoki Tampere Lahti Kouvola Lappeenranta Kotka Helsinki Hämeenlinna Valkeakoski Rauma Pori Evijärvi Perho Juva Mäntyharju

Eno

Kaltimon vesivoimalaitoksella Enossa kesätyöntekijät pääsevät tutustumaan vesivoiman tuotantoon. Kesätyöntekijät työllistyvät automaatio- ja sähköasentajan tehtäviin. Lisäksi tehtävät sisältävät ulkoalueiden hoitoa ja keikkaluonteisia kunnossapidon tehtäviä.
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset »

Evijärvi

UPM Metsä Evijärvellä työllistää kesätyöntekijöitä metsuritehtäviin.
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: metsurityöt » 

Helsinki

UPM:n Helsingin pääkonttori Biofore House työllistää kesätyöntekijöitä globaaleihin toimintoihin, kuten viestinnän, IT-palvelujen, hankinnan, rahoituksen, taloushallinnon, yritysvastuun tehtäviin sekä toimitusketjun hallinnan ja myynnin tukitehtäviin. Etsimme kesätyöntekijöiksi alan opiskelijoita. Globaaleissa toiminnoissa työskentelykieli on englanti, joten työtehtävissä edellytetään erinomaista englannin kielen taitoa.
Lue lisää ja hae - Globaalit toiminnot: rahoitus ja taloushallinto, viestintä, yritysvastuu,  IT-palvelut »

Hämeenlinna

UPM Metsä Hämeenlinnassa työllistää kesätyöntekijöitä korjuun ja logistiikan, metsätalouden sekä puunhankinnan tehtäviin.
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: korjuu ja logistiikka, metsätalous, puunhankinta

Joensuu

Joensuun vaneritehdas valmistaa pitkälle jalostettua koivuvaneria pääasiassa kuljetusväline-, laivanrakennus- ja rakennusteollisuuteen. Lisäksi Joensuussa valmistettua vaneria käytetään mm. pakkaus, stanssimuotti- ja huonekaluteollisuudessa. Joensuun tehdas työllistää noin 160 henkilöä.
Joensuussa sijaitsee myös UPM Metsän metsätalouden, puunhankinnan, korjuun ja logistiikan sekä maankäytön tehtäviä.
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset: Joensuun vaneritehdas
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: korjuu ja logistiikka, metsätalous, puunhankinta, maankäyttö (myyntikohdevalmistelu)

Joroinen

Joroisten taimitarha on perustettu 1980 ja sieltä toimitetaan taimia ja siemeniä sekä UPM:n omiin että yksityisten metsänomistaja-asiakkaiden metsiin. Päätuote on kuusi, minkä lisäksi tarhalla kasvatetaan myös mäntyä ja rauduskoivua.
Joroisten taimitarha tarjoaa kesäksi esimiestehtäviä.
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: taimitarhan esimiestehtävät

Juupajoki

Korkeakosken saha sijaitsee Juupajoella Korkeakosken taajamassa ja valmistaa vuodessa 330 000 kuutiometriä mäntysahatavaraa. Kesätyöntekijät toimivat vakituisten työntekijöiden lomatuurauksissa valmistuksen eri prosessivaiheissa, kuten tuotannon, kuivaamon ja tasaamon tehtävissä. Lisäksi tuotantoseisokin aikana kesätyöntekijät toimivat palovartioinnissa ja tehtaan pienissä kunnostustehtävissä.
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset: Korkeakosken saha

Juva

UPM Metsä Juvalla, Etelä-Savossa työllistää kesätyöntekijöitä puunhankintaan.
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: puuhankinta

Jyväskylä

Jyväskylän vaneritehdas Säynätsalossa valmistaa pinnoittamatonta ja pinnoitettua perusvaneria sekä erikoisvanereita kuten komponentteja. Raaka-aineena käytetään koivua ja kuusta. Jyväskylässä valmistettua vaneria käytetään pääasiassa rakentamisessa, betonoinnissa ja kuljetusvälineteollisuudessa. Jyväskylän vaneritehdas työllistää 200 henkilöä.
Jyväskylässä sijaitsee myös UPM Metsän tehtäviä korjuussa ja logistiikassa, puunhankinnassa, metsätaloudessa, metsuritehtävissä sekä maankäytössä.
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset: Jyväskylän vaneritehdas
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: korjuu ja logistiikka, metsätalous, puunhankinta, metsurityöt, mentsänhoitotöiden toteutuksen ohjaus ja valvonta (UPM Silvesta)

Jämsä

Jämsän Jokilaaksossa, eteläisessä Keski-Suomessa sijaitsevat Jämsänkosken sekä Kaipolan nykyaikaiset ja tehokkaat paperitehtaat. Jämsänkosken tehtaan kolmen paperikoneen tuotteita ovat aikakauslehtipaperi sekä tarra- ja pakkauspaperit. Kaipolassa valmistetaan kolmella paperikoneella aikakauslehtipaperia sekä luettelo- ja sanomalehtipaperia. Tehtaat työllistävät yhteensä noin 850 henkilöä.
Jämsässä sijaitsee myös UPM Metsän puunhankinnan tehtäviä.
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset: Jokilaakson paperitehtaat (Jämsänkoski, Kaipola)
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: puunhankinta

Kajaani

UPM Metsä Kajaanissa työllistää kesätyöntekijöitä metsätalouden sekä maankäytön tehtäviin (maastoinvestoinnin kontrollimittausten tulosten käsittely ja myyntikohdevalmistelu).
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: maankäyttö (esim. kiinteistö- ja sopimushallinnon tehtäviä ja myyntikohteiden), metsätalous

Kotka

UPM Logistics vastaa UPM:n meriliikenneverkoston sekä operatiivisesta että taloudellisesta toteutuksesta ja kehityksestä. Kotkan yksikössä työskentelee noin 35 henkilöä. Kesätyötehtäviä on tarjolla sekä operatiivisissa tiimeissä että hallinnollisissa tehtävissä. Kesän aikana kesätyöntekijällä on mahdollisuus oppia toimimaan kansainvälisessä työympäristössä, harjoitella tiimityöskentelyä, saada arvokasta työkokemusta logistiikan saralta sekä tutustua ja oppia käyttämään globaalin konsernin käyttöjärjestelmiä.
Lue lisää ja hae - Globaalit toiminnot: UPM Logistics

Kouvola

Kouvolassa Kuusankoskella sijaitsee UPM:n paperi- ja sellutehdas sekä vesivoimalaitos. Vuohijärvellä on Kalson viilutehdas.
UPM Kymin moderni ja ympäristöystävällinen tehdasintegraatti tuottaa sellua ja hienopaperia. Kesätöissä pääset oppimaan miten puu jalostuu korkealaatuiseksi selluksi ja hienopaperiksi. Tehtävästäsi riippuen voit päästä myös oppimaan tuotteidemme laadunvalvontaa sekä tuotantolaitosten ja laitteistojen kunnossapitoa. Tuotannon puolella kesätyöntekijät toimivat avustavissa kenttä- ja ohjaamotehtävissä paperi- ja sellutehtailla sekä voimalaitoksella. Tehtaat työllistävät yhteensä noin 700 henkilöä.
Kalson viilutehdas Vuohijärvellä valmistaa sorvattua kuusiviilua, jota käytetään parkettiteollisuudessa taustaviiluna parketin rakenteessa. Kalson viilutehdas työllistää noin 120 henkilöä.
Kouvolassa toimii myös Kuusankosken vesivoimalaitos. Lisäksi UPM Metsä tarjoaa kesätöitä puun vastaanotossa ja metsuritehtävissä.
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset: Kymin paperi- ja sellutehdas (Kuusankoski), Kalson viilutehdas (Vuohijärvi), Kuusankosken vesivoimalaitos
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: metsurityöt, puunvastaanotto

Kuopio

UPM Metsä Kuopiossa työllistää kesätyöntekijöitä korjuun ja logistiikan sekä puunhankinnan tehtäviin.
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: korjuu ja logistiikka, puunhankinta

Lahti


UPM Plywoodin esikunta Lahdessa työllistää kesätyöntekijöitä vaneriliiketoiminnan tuotekehitystehtäviin, toimitusketjun hallintaan ja viennin asiakaspalveluun, laboratorion työtehtäviin mukaan lukien laadunvalvonta sekä sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäviin. Biokomposiitin kesäharjoittelijat tekevät töitä toimitusketjun hallinnoinnissa ja asiakaspalvelussa. Nämä työt alkavat jo aikaisemmin keväällä, koska terassien rakennuskausi alkaa luonnollisesti ennen kesää.
Lisäksi Lahdessa toimii UPM Metsän metsätalouden, puunhankinnan sekä korjuun ja logistiikan toimintoja.
Lue lisää ja hae - Globaalit toiminnot: Plywoodin ja Biokomposiitin esikuntatehtävät
Lue lisää ja hae - UPM Metsän metsäasiakasyksikössä on tarjolla puunhankinnan, korjuun ja kuljetuksen sekä metsätalouden tehtäviä.

Lappeenranta

Lappeenrannassa sijaitsevat Kaukaan tehtaat ovat osa konsernin suurinta integraattia, johon kuuluvat sellu- ja paperitehdas, saha sekä uusiutuvaa dieseliä valmistava biojalostamo. Kaukaan tehtailla voit oppia miten puu jalostuu korkealaatuiseksi selluksi, aikakausilehtipaperiksi sekä sahatavaraksi ja miten mäntyöljystä valmistetaan uusiutuvaa biodieseliä.
Lappeenrannasta löytyy myös Pohjois-Euroopan tutkimuskeskus sekä UPM Metsän tehtäviä puunhankinnan, korjuun ja logistiikan sekä puun vastaanoton parissa.
Lue lisää ja hae -Tuotantolaitokset: Kaukaan paperi- ja sellutehdas, Kaukaan saha, Lappeenrannan biojalostamo
Lue lisää ja hae -Globaalit toiminnot: Pohjois-Euroopan tutkimuskeskus
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: korjuu ja logistiikka, puun vastaanotto, puunhankinta ja tuotantoassistentin tehtävä

Mikkeli

Pelloksen vaneritehtaat sijaitsevat Pellosniemellä, Mikkelin kaupungissa, 25 km Mikkelistä Lappeenrantaan johtavan valtatien 13 varrella. Pelloksen tehtaat valmistavat vakioituja ja laadultaan ensiluokkaisia WISA Spruce -kuusivanereita, niihin perustuvia jatkojalosteita sekä koivupintaista WISA Twin -vaneria suuressa mittakaavassa. Pelloksen tehtaat työllistävät 600 henkilöä.
Mikkelissä on lisäksi UPM Metsän korjuun ja logistiikan sekä metsätalouden tehtäviä.
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset: Pelloksen vaneritehdas (Ristiina)
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: korjuu ja logistiikka, metsätalous

Mäntyharju

Etelä-Savossa, Mäntyharjulla UPM Metsä työllistää kesätyöntekijöitä metsuritehtäviin.
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: metsurityöt

Perho

UPM Metsä työllistää Keski-Pohjanmaan Perhossa kesätyöntekijöitä metsätalouden tehtäviin.
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: metsätalous

Pietarsaari

Pietarsaari on viihtyisä, kaksikielinen, merenrannalla sijaitseva kesäkaupunki, jossa on paljon liikunta- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Pietarsaaren tehdasintegraattiin kuuluu sellutehdas ja saha, jotka sijaitsevat hyvien pyöräily- ja autoyhteyksien päässä Pietarsaaren keskustasta.
Pietarsaaren sellutehtaamme on 800 000 tonnin vuosituotannollaan maamme suurimpia kemiallisen sellun valmistajia, ja työllistämme yhteensä noin 320 henkeä. Sellutehtaallamme voit oppia miten puu jalostuu korkealaatuiseksi selluksi.
Alholman saha valmistaa vuodessa 270 000 kuutiometriä mänty- ja kuusisahatavaraa. Kesätyöntekijät toimivat vakituisten työntekijöiden lomatuurauksissa valmistuksen eri prosessivaiheissa, kuten tuotannon, kuivaamon ja tasaamon tehtävissä.
UPM Metsä työllistää Pietarsaaressa kesätyöntekijöitä puunhankinnan, korjuun ja logistiikan tehtäviin sekä tehdasintegraatin puun vastaanottoon. UPM Metsä etsii kesätyöntekijää puunhankintaan myös Kaustiselle.

Lisäksi Pietarsaaressa sijaitsee UPM Metsän puun vastaanoton toimipiste.
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset: Pietarsaaren sellutehdas, Alholman saha
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: Puun vastaanotto

Pori

Seikun saha sijaitsee länsirannikolla Aittaluodon tehdasintegraatissa ja valmistaa vuodessa 390 000 kuutiometriä kuusisahatavaraa. Kesätyöntekijät toimivat vakituisten työntekijöiden lomatuurauksissa valmistuksen eri prosessivaiheissa, kuten tuotannon, kuivaamon ja tasaamon tehtävissä. Lisäksi tuotantoseisokin aikana kesätyöntekijät toimivat palovartioinnissa ja tehtaan pienissä kunnostustehtävissä.
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset: Seikun saha

Rauma

Raumalla sijaitsee yksi konsernin nykyaikaisemmista ja suurimmista tehtaista. Paperikoneilla valmistetaan aikakauslehtipapereita sekä kevytpäällystettyä LWC-paperia. Raumalla valmistetun paperin loppukäyttökohteita ovat aikakauslehdet, myyntikuvastot sekä erilaiset mainospainotuotteet. Lisäksi tehtaalla valmistetaan revintämassaa eli fluff-sellua hygienia- ja kattaustuotteiden raaka-aineeksi. Rauman tehtaalla työskentelee noin 560 henkilöä.
Lisäksi Raumalla sijaitsee UPM Metsän korjuun ja logistiikan sekä metsätalouden toimipiste.
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset: Rauman paperitehdas
Lue lisää ja hae - UPM Metsän metsäasiakasyksikössä on tarjolla puunhankinnan, korjuun ja kuljetuksen sekä metsätalouden tehtäviä.

Savonlinna

Savonlinnan vaneritehdas valmistaa koivuvanereita kuljetusvälineteollisuuteen, betonointiin ja muihin teollisiin loppukäyttökohteisiin. Savonlinnan tehdas työllistää noin 270 henkilöä.
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset: Savonlinnan vaneritehdas

Seinäjoki

UPM Metsä Seinäjoella, Pohjanmaalla työllistää kesätyöntekijöitä puunhankinnan sekä korjuun ja logistiikan tehtäviin.
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: korjuu ja logistiikka, puunhankinta

Tampere

Tampereella sijaitsee laaja-alaisesti UPM:n eri toimintoja ja tehtäviä. Globaali palvelukeskuksemme tarjoaa kesätöitä muu muassa talous- ja henkilöstöhallinnon, rahoituksen sekä toimitusketjun hallinnan tehtäviin.
Sahaliiketoiminnan esikunta Tampereella työllistää kesätyöntekijöitä myynnin tukeen, toimitusketjun hallintaan ja asiakaspalvelutehtäviin.
UPM Metsä työllistää Tampereella kesätyöntekijöitä keskitettyyn tukeen korjuun ja kuljetuksen ohjaukseen, metsäpalveluihin ja metsänhoitoon, maankäyttöön erilaisiin tehtäviin, markkinointiin ja viestintään sekä ympäristötoimintoon. Lisäksi Tampereen metsäasiakasyksikössä on tarjolla kesätyötä puunhankinnan, metsätalouden sekä korjuun ja kuljetuksen tehtävien parissa.
Tampereen Tesomalla sijaitseva Raflatacin tarralaminaattitehtaamme on maailman johtavia tarralaminaatin valmistajia. Toimitamme korkealaatuista paperi- ja filmilaminaattia informaatio- ja tuote-etiketöintiin maailmanlaajuisen tehdas-, terminaali- ja myyntikonttoriverkoston kautta. Tehdas työllistää yhteensä noin 350 henkilöä tuotannon, kunnossapidon, laadunvalvonnan ja hallinnollisiin tehtäviin.
Lue lisää ja hae - Globaalit toiminnot: taloushallinto, IT, henkilöstö- ja palkkahallinto, toimitusketjun hallinta 
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset: UPM Raflatacin tarralaminaattitehdas 
Lue lisää ja hae - UPM Metsän keskitetty tuki: korjuun ja kuljetuksen ohjaus, metsäpalvelut ja metsänhoito, maankäyttö (kaavahankkeiden ja myyntikohteiden valmistelu, sopimusten hallinta ja laskutus, markkinointimateriaalin tuottaminen), markkinointi ja viestintä, ympäristö, puunhankinta, metsätalous, korjuu ja kuljetus.

Valkeakoski

Valkeakoskella, Tervasaaren paperitehtaalla sijaitsee UPM:n erikoispapereiden osaamiskeskus. Valmistamme kahdella paperikoneella muun muassa tarraetiketin valmistuksessa käytettävää irrokepaperia. Paperikone 8 on maailman suurin irrokepaperin valmistaja. Paperitehtaan yhteydessä toimiva Tervasaaren voimalaitos tuottaa sähköä ja höyryä tehtaalle sekä Valkeakosken kaukolämmölle. Tervasaaren tehtaillamme työskentelee yhteensä noin 330 työntekijää.
Valkeakoskella on myös UPM Metsän metsuritehtäviä.
Lue lisää ja hae - Tuotantolaitokset: Tervasaaren paperitehdas
Lue lisää ja hae - UPM Metsä: metsurityöt

 

 

 

'