​UPM:n Pääomamarkkinapäivä 2018

 UPM järjestää pääomamarkkinapäivän sijoittajille ja analyytikoille Lontoossa torstaina 31. toukokuuta 2018. 

 

UPM on tasaisesti parantanut taloudellista, sosiaalista ja ympäristösuoritustaan viime vuosina. Yhtiön liiketoimintamalli, tulokseen tähtäävä kulttuuri ja investointien tehokkuus ovat tuottaneet erinomaista tulosta. Tähtäämme yhä korkeammalle.

Biotalouden rajattomat mahdollisuudet

Kasvutalouksien uudet keskiluokkaiset kuluttajat ja kehittyvä kuluttajakäyttäytyminen maailmanlaajuisesti merkitsevät paitsi huomattavaa uutta kysyntää, myös entistä korkeampia vaatimuksia liiketoimintojen vastuullisuudelle tulevana vuosikymmenenä. Kuluttajakysynnän kasvuun vastaaminen kestävillä ja turvallisilla ratkaisuilla tarjoaa rajattomasti arvonluontimahdollisuuksia UPM:n liiketoiminnoille tänään ja tulevaisuudessa.

UPM tähtää korkeammalle jatkuvalla uudistumisella ja tuloskasvulla

UPM on paremmassa asemassa kuin koskaan. Tulevina vuosina voimme ohjata enemmän pääomaa yhtiön kasvuun ja uudistamiseen ja samanaikaisesti jakaa houkuttelevaa osinkoa osakkeenomistajille ja säilyttää liikkumatilan vahvassa taseessamme.

Pääomamarkkinapäivän osallistujilla on mahdollisuus keskustella yhtiön ylimmän johdon kanssa UPM:n strategiasta, tuloksista, kasvusta, innovaatioista ja vastuullisuudesta.

Osallistujia pyydetään ystävällisesti rekisteröitymään UPM:n sähköpostiosoitteeseen ir@upm.com

Tapahtumapaikka:
Landing Forty Two
The Leadenhall Building
122 Leadenhall Street
London EC3V 4AB.

Tapahtuman alustava ohjelma (paikallista aikaa):
Klo 9.30 tervetuliaiskahvit
Klo 10.00 - 14.00 esitykset
Klo 14.00 - 15.00 verkostoitumislounas

Tilaisuudesta on UPM:n verkkosivuilla www.upm.com saatavilla suora webcast-lähetys. Esitysten tallenteet ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilla tapahtuman jälkeen.

Lisätietoja antaa:
Aija Syvänen, Sijoittajasuhteet, puh. 0204 15 0033, aija.syvanen@upm.com

UPM, Sijoittajasuhteet
ma-pe klo 9-16
puh: 0204 15 0033
ir@upm.com