Uuden sukupolven UPM Star markkinoille

UPM lanseeraa lokakuun alussa markkinoille uuden sukupolven UPM Starin. Uutta ovat paperin parantuneet optiset ominaisuudet; korkeampi vaaleus ja puhtaampi, valkoisempi sävy. Muut laatuarvot, kuten opasiteetti, pysyvät entisillä tasoillaan.

"UPM Starin menestys perustuu jatkuvaan laadunparannukseen", kertoo UPM Starin tuotepäällikkö Eero Seppälä. "Haluamme jatkossakin säilyttää johtoasemamme ja tehdä UPM Starista entistä kiinnostavamman paperin niin mainostajille kuin lopputuotteiden lukijoille."

Uuden sukupolven UPM Star on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden ja UPM:n markkinoinnin, teknisen palvelun sekä tuotannon ja kehityksen kanssa. Vaaleus- ja sävymuutos koskee UPM Star heatset web offset-paperia, jota valmistetaan UPM:n Kaukaan ja Rauman paperitehtailla. Laadunparannus on merkittävin korkeissa pintapainoissa.

UPM Star on korkeavaaleuksinen, päällystetty aikakauslehtipaperi korkealaatuisiin aikakauslehtiin, erikoisaikakauslehtiin, aikakauslehtien kansiin, erikoismyyntiluetteloihin, mainospainotuotteisiin, suorapostitusmateriaaleihin ja kirjoihin.