UPM Grada® -puumateriaalista valmistetut Suvanto työ- ja lepopiste esillä Forumin kauppakeskuksessa Helsingissä

(UPM, Helsinki, 5.9.2012 klo 10.30) – UPM:n ja sen WDC Helsinki 2012 -yhteistyökumppaneiden kanssa kehittämä Suvanto lounge -konsepti tulee näytteille Helsinkiin Forumin kauppakeskukseen 5.9.2012 alkaen osana UPM Design Date tapahtumaa. Suvanto on työ- ja lepopisteiden muodostama keidas, jossa on mahdollisuus työskennellä tai rentoutua kiireen keskellä. Lisäksi Suvanto tarjoaa mahdollisuuden erilaisten sähköisten päätelaitteiden lataamiseen.

UPM, Finavia, Martela, Fortum, Karelia-Upofloor ja Clear Channel ovat toteuttaneet Suvanto-lounge -konseptin Helsinki-Vantaan lentoasemalle osana designpääkaupunkivuoden ohjelmaa. Lentomatkustajille tarjottu palvelu esitellään nyt myös Forumin kauppakeskuksen asiakkaille lokakuun loppuun asti. Suvanto-piste löytyy kauppakeskuksen toisesta kerroksesta.

Suvanto-kalusteiden huomiota herättävin osa on istujaa ”suojaava” puinen kaari, joka on toteutettu UPM:n lämpömuotoiltavasta UPM Grada puumateriaalista. UPM Grada perustuu UPM:n patentoitavaan komposiittiteknologiaan, joka mahdollistaa puulevyn muotoilun valmistuksen jälkeen.

UPM Gradasta valmistetut kalusteet ovat käyttäjilleen hyvä valinta. Materiaalin valmistuksessa käytetty liimakalvo ei sisällä formaldehydiä eikä muita haitallisia yhdisteitä. UPM Grada vastaa erinomaisesti alati kasvaviin kalusteiden turvallisuusvaatimuksiin. Aiempaa lujemman rakenteen ansiosta myös kovassa käytössä olevien kalusteiden huolto- ja uusimistarve vähenee.

UPM Grada valmistetaan sertifioidusta puuraaka-aineesta. Tämä takaa sen, että metsän hoito ja puun korjuu on tehty kestävästi ja vastuullisesti. Elinkaarensa lopussa UPM Grada voidaan kierrättää tai polttaa turvallisesti.

UPM Grada – Safe, Durable, Ecological: www.upmgrada.com

UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa uutta, kestävää ja innovaatiovetoista tulevaisuutta. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ovat kierrätettäviä. Yhtiön liiketoiminta jakaantuu kolmeen ryhmään: Energia ja sellu, Paperi sekä Tekniset materiaalit. UPM:n palveluksessa on noin 24 000 henkilöä ja yhtiöllä on tuotantolaitoksia 16 maassa. Vuosittainen liikevaihto on yli 10 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Helsingin pörssissä. UPM – The Biofore Company – www.upm.fi

***

UPM, Viestintä
Media Desk, puh. 040 588 3284
media@upm.com
www.twitter.com/UPM_News