UPM Forest Life –sivusto on julkaistu nyt myös kiinaksi, UPM lahjoittaa 10 000 puuntainta metsityskampanjaan

(UPM, Helsinki, 23.6.2009) – Maailman Ympäristöpäivän kunniaksi UPM julkaisi palkitun UPM Forest Life –sivuston kiinan kielellä. Samalla yhtiö lahjoitti 10 000 puuntainta China Green Foundation:lle. Taimet käytetään Pekingin ulkopuolella, Kiinan muurin läheisyydessä sijaitsevan Jinshanlingin alueen metsittämiseen.

UPM julkaisi www.upmforestlife.com –sivuston englanniksi ja suomeksi vuonna 2007. Ainutlaatuisen sisältönsä ja siinä käytetyn monipuolisen tekniikan ansiosta sivusto on saanut useita huomionosoituksia ja kansainvälisiä palkintoja. Nyt niin UPM:n oma väki, asiakkaat, tai kuka vain Kiinassa voi tutustua suomalaiseen metsään myös kiinaksi.

Ympäristötietoisuus Kiinassa kasvaa nopeasti. UPM:n kestävän metsänhoidon menetelmistä sekä monimuotoisuuden säilyttämisen merkityksestä kertominen uudella tavalla on tapa kiinnittää ihmisten huomiota ja herättää mielenkiintoa näihin asioihin

Puunistutusta yhdessä

Metsillä on suuri merkitys ilmastonmuutoksen torjunnassa sen lisäksi, että ne ovat tärkeitä luonnon monimuotoisuuden, maaperän suojelun sekä tulvien ehkäisyn näkökulmasta. Yhdistyneiden Kansakuntien Ympäristöohjelma (UNEP) on pannut alulle maailmanlaajuisen puunistutuskampanjan, jonka tavoitteena on saada kansakuntia ja kansalaisia laajasti mukaan istuttamaan puita. Kiinan kansallinen tavoite on kasvattaa metsäpeittoa 18,21 prosentista 20 prosenttiin vuoteen 2020 mennessä. China Green Foundation on mukana kampanjoinnissa ja järjestää erilaisia tapahtumia toimintaohjelmansa mukaisesti.

"Arvostamme suuresti UPM:n tukea kampanjallemme ja yhtiön pyrkimyksiä saada ihmiset kiinnostumaan ympäristöasioista”, sanoi Ms Chen Meina, China Green Foundation:n yritysyhteistyöstä vastaava pääsihteeri, vastaanottaessaan 10 000 taimen lahjoituksen.

Kiinankielisen retken suomalaismetsään voit tehdä vierailemalla sivustolla www.upmforestlife.com. Sivustolla saa opastusta entiseen tapaan myös suomeksi, englanniksi, ranskaksi tai saksaksi.

UPM, Viestintä
Media Desk, puh. 040 588 3284
communications@upm-kymmene.com