Puu yhdistyy uusiin materiaaleihin Hämeenlinnan Asuntomessuilla

UPM on tuonut markkinoille kestävän ja aidosti ympäristöystävällisen tuotteen piharakentamiseen. UPM ProFi Deck terassilauta on valmistettu puukuidusta ja muovista. Se sopii loistavasti vaativiinkin ulkokäyttökohteisiin. Hämeenlinnan Asuntomessuilla UPM ProFi Deck on näyttävästi esillä Jämerä-kivitalo Eveliinassa (kohde 37) katto- ja pihaterassilla.
UPM kartoittaa messuilla kiinnostusta uuteen akustiikkaelementtikonseptiin. Akustiikkaelementtiä suunnitellaan koteihin ja julkisiin tiloihin yhteistyössä sisustus- ja akustiikka-alan ammattilaisten kanssa. Konseptivaiheessa olevasta tuotteesta kerätään palautetta internetissä olevan kyselylomakkeen avulla. Palautetta voi antaa osoitteessa www.wisa.fi ja osallistua samalla kylpylälahjakortin arvontaan. Koivuohutviiluvanerista valmistettu akustiikkaelementit ovat nähtävillä Jämerä-kivitalo Eveliinan (kohde 37) päärakennuksen mediahuoneessa sekä erillisrakennuksen harrastehuoneessa.

Talo Eveliinan sisustussuunnittelija on keksinyt käyttää tuttuja WISA-tuotteita uudella tavalla. WISA-Birchfloor vanerilevylattian näyttävää elementtikokoa hyödynnetään laajoina seinäpintoina. Lisäksi kohteeseen on tehty punaisella filmillä pinnoitetusta WISA-Form koivuvanerista pirteän värisiä liukuovikaappeja muun muassa keittiöön.

Messut aukeavat yleisölle 13.7. ja messutaloihin voi käydä tutustumassa aina 12.8. asti. Lisätietoja messuista ja muista kohteista löydät Suomen Asuntomessujen sivuilta ja Asuntomessuoppaasta.